Рейтинг 6.34
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Aniyome

兄嫁
Заглавие: Жената на брат ми Статус: Completed Студио: Година: окт. 08, 2004 г. до яну. 14, 2005 г. Времетраене: 27 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: Hentai Епизоди: 2 Видео: x264/HEVC 23,976 fps; 640×480 (607 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; MPEG-4; 48.0 KHz (65 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:
Това заглавие е маркирано за 'възрастни', следователно в него има насилие, секс или неприличен език.

Резюме

Цял живот Такаши е сравняван с по-големия си брат – Сатоши. Сатоши е по-умен. По-атлетичен. По-красив. По-успешен. Но въпреки постоянните напомняния, че той „не е толкова добър като брат си“, Такаши никога не е ревнувал, защото Сатоши го е приел след смъртта на родителите им. Но това се променя, след като Сатоши отркадва Мива, любовта на живота на Такаши.
Мива, едновременно невероятно красива и мила, тя пленява сърцето на Такаши много преди да се съгласи да се омъжи за брат му. И сега, когато е съпруга на Сатоши, Такаши я вижда всеки ден. Вижда я с него. Чува я да прави секс с него през стената на спалнята. И всеки ден ревността на Такаши към брат му расте.
Но изглежда, че нещата могат да се обърнат. Сега с правилното облекло, правилната прическа и много, много практически сексуални обучения и огромната сексуална мощ на Такаши, ще го превърнат в мъж, на който всеки би завидял!
 

Информация за превода
Превод: Satanas

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Неизвестен 

Скрийншотове

Герои & Озвучители

Кагура Мива Главен
Кагура Такаши Главен

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x