Рейтинг 7.68
Трейлър
Bookmark
Последвали 2 хора

Arslan Senki

The Heroic Legend of Arslan, アルスラーン戦記
Заглавие: Героичната легенда за Арслан Статус: Completed Студио: , Година: апр. 05, 2015 г. до авг. 21, 2016 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 33 Видео: x264/AVC; 23,976 fps; 1280×720 (1800 Kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 44.1 KHz (110 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Историята се върти около Акихиса Йоши, идиота (baka) от заглавието. Училището, в което учи, строго разделя учениците според резултатите им на изпитите. Най -умните са в клас А, а Акихиса е в Годината е 320. Под управлението на крал Андрагорас III, Царството на Парс е във война със съседната империя, Луситания. Макар и различен от баща си в много аспекти, младият принц Арслан се стреми да докаже, своята храброст на бойното поле. Когато обаче царя е предаден от един от най-доверените си служители, Парасианската армия е унищожена и столицата Екбатана е обсадена, а главата на краля е взета и Арслан е принуден да бяга. С уважаван генерал на своя страна, Дариун, Арслан скоро тръгва на пътуване в търсене на съюзници, които ще му помогнат да се върне у дома.

Но враговете срещу, които е изправен принцът, далеч не са ограничени сома до онези, които са в царството му. Армиите на други царства са готови да завладеят Екбатана. Нещо повече, ръководителят седящ зад победата на Луситания е загадъчен мъж, който се крие зад сребърна маска, представлява голяма заплаха за Арслан и неговите приятели, тъй като притежава тайна, която може да застраши правото на Арслан като наследник на трона.

С превъзходството срещу него, Арслан трябва да намери силата и смелостта да преодолее тези препятствия заедно със своите съюзници, които ще му помогнат да премине през пътя, който ще го подготви за деня, в който той ще стане цар.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Brezov25

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 33/33

Преведено по релийза на: Неизвестен

Скрийншотове

Герои & Озвучители

Арслан Главен
Кобаяши, Юске Япония
Дарюн Главен
Хосоя, Йошимаса Япония
Нарсус Главен
Намикава, Дайске Япония
Гиев Главен
КЕН Япония
Силвър Маск Главен
Каджи, Юки Япония
Фалангии Главен
Сакамото, Мая Япония
Елам Главен
Ханае, Нацуки Япония
Етойле Поддръжник
Учияма, Юми Япония

Линкове за сваляне

Епизоди за гледане

Епизод
Име на епизода
Дата на качване

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x