Рейтинг 7.30
Трейлър
Bookmark

Break Blade

ブレイク ブレイド
Заглавие: Счупено острие Статус: Completed Студио: , Година: апр. 06, 2014 г. до юни 22, 2014 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: Movie Епизоди: 6 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 1280×720 (2 702 kb/s) Аудио: Японско; 6-канално; AC-3; 48.0 KHz (640 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Rygart Arrow е единствения човек в целия свят, който няма способността да използва кварцовите камъни, служещи за източник на енергия за всички машини. Въпреки този свой недъг, той е доста известен, понеже е бивш съученик и приятел на краля и кралицата на родното му кралство Krisna. От друга страна обаче, такъв добър приятел е и Zess, пълководецът и най-силния войн на армията постепенно завладяваща родината му Krisna.
Каква е причината за внезапната атака? Arrow има съвсем кратко време за да се ориентира в обстановката, когато неговия крал го призовава на бой срещу най-добрия му приятел, за да може да спаси родината си и жената, която някога е обичал. Като единствения непритежаващ силата да командва кварцовите камъни, Arrow е и единствения способен да управлява древна мека, останала от непозната раса. Така той трябва да се изправи в смъртен бой срещу превъзхождащите по сила меки на армията на Zess и да срещне своя стар приятел на бойното поле.

 

Информация за превода
Превод: SatsugaiFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 6/6

Преведено по релийза на: gg

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x