Рейтинг 8.03
Трейлър
Bookmark

Clannad

CLANNAD
Заглавие: Кланнад Статус: Completed Студио: Година: окт. 05, 2007 г. до мар. 28, 2008 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 22 Още: 1 спешъл Видео: x264/AVC; 23,967 fps; 1280×720 (2 065 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 48.0 KHz (160 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Tomoya Okazaki е ученик трета година в гимназията,който ненавижда живота си.Той,обаче,открива,че живота му ще се промени след като се запознава с Nagisa.Майката на Tomoya е умряла,когато той е бил малък,оставяйки го на грижите на баща си Naoyuki.След инцидента,бащата на Tomoya се отдава на алкохола и хазарта и доста често се биел със сина си.Един ден,Naoyuki,както се карал със сина си,блъснал Tomoya в стената,изкълчвайки неговото рамо.След този инцидент,баща му се държи приятно с Tomoya,но хладно,всякаш са непознати,а не роднини.Това наранява Tomoya повече,от предишните взаимоотношения с баща си,а неудобството му да се прибере вкъщи го кара постоянно да стои навън през нощта.Освен това,нараняването пречи на Tomoya да участва в баскетболния клуб,и го кара да се дистанцира от неговото училище и другите дейности.И така неговия неприятен живот започва.

Психиката на Tomoya се доразвива в сънищата си за един суров свят.В първите си сънища от този тип,той вижда свят,лишен от всякъкви хора освен едно момиче,което никога не бива показвано,но се говори за него.Всеки път когато сънува,той открива повече за този свят.По-късно,Tomoya открива,че момичето има способността да съединява боклуци за да създава нови неща,благодарение на която тя създава ново тяло за него.И така той се преражда в този свят и прекарва времето си,следвайки я.Tomoya осъзнава,че те са единствените “живи”.

За да си запълват времето,Tomoya и момичето създава още една кукла,използвайки още боклуци,но откриват,че тъй като няма душа,куклата не може да получи живот.След време идва зимата и момичето започва да замръзва до момента,в който не може да се движи повече.Досещайки се за далечния свят,от който е дошъл,Tomoya и предлага да построи кораб,за да могат да избягат от зимата и да заживеят щастлив живот.Обаче техния полет е обречен да претърпи трагедия.

 

Информация за превода
Превод: SugoiFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 22/22 епизода + 1/1 спешъл

Преведено по релийза на: Неизвестен

Скрийншотове

Герои & Озвучители

Оказаки, Томоя Главен
Ичиносе, Котоми Япония
Фурукава, Нагиса Главен
Накахара, Май Япония
Фуджибаяши, Кьоу Главен
Хирохаши, Рьоу Япония
Сакагами, Томойо Главен
Кувашима, Хоко Япония
Ибуки, Фууко Главен
Нонака, Ай Япония
Ичиносе, Котоми Главен
Ното, Мамико Япония
Сунохара, Юхей Главен
Сакагучи, Дайске Япония
Фуджибаяши, Рьоу Главен
Канада, Акеми Япония

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x