Рейтинг 6.63
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

DearS

ディアーズ
Заглавие: Скъпи Статус: Completed Студио: Година: юли 11, 2004 г. до сеп. 26, 2004 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 13 Видео: H264/AVC; 24,000 fps; 720×544 (1 690 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AC-3; 48.0 KHz (192 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

По мотиви от комикс поредицата на Peach-Pit публикувана ежемесечно от MediaWorks в тяхното списание Dengeki Comic Gao! от март 2002 до декември 17, 2005.
Година по-рано извънземен космически кораб се разбива в Токийския залив. Тъй като така наречените Скъпи (от скъпи приятели) не могат да продължат космическото си пътуване, те получават японско гражданство. С цел да изучат японските език и култура, основават система за домашен престой.
Един ден, гимназиалният ученик Такея Икухара се сблъсква с момиче от скъпите, което е завито само с едно одеало. Момичето припада на улицата от глад и изтощение. Въпреки че се притеснява, той няма друг избор, освен да заведе извънземното, което по-късно кръщава Рен, в дома си, за да пренощува. Но тя настоява да остане, обръщайки се към Такея с „Господарю!“. Рен научава японски за една нощ поради високият интелект на вида ѝ и езиковите им възможности, с малко помощ от Ненеко, приятелка от детство на Такея и дъщеря на хазяите. По-късно Рен е приета в училището на Такея, защото я объркват с друга Скъпа от програмата за обмяна на ученици със Скъпите. Обаче сериозните неприятности настъпват, когато се появява Мию, истинската ученичка – представителка на Скъпите.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: artyfox & hotFlash

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x