Рейтинг 8.25
Трейлър
Bookmark

Diamond no Ace

ダイヤのA[エース] actII
Заглавие: Диамантеният Ас Статус: Completed Студио: Година: окт. 06, 2013 г. до март 31, 2020 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 178 Видео: x264/AVC; 23,976 fps; 1280×720 (1 616 Kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 44.1 KHz (156 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Савамура Ейджун е обикновено момче от основното училище, което обича да играе със своите приятели и съотборници. Но всичко се променя, когато получава покана от гимназия Сейдо, чийто известен токийски отбор неведнъж е участвал на националното първенство.

Със своето постъпване в гимназията, Савамура среща безброй трудности. Въпреки че е заобиколен от множество талантливи играчи, с които трябва да се бори за мястото си в отбора, той е твърдо решен да стане ас. Но той не е единственият питчер от Сейдо, който иска да носи „номер едно“ на гърба си.

Докато Савамура е в постоянна борба със своите съперници, Сейдо трябва да се изправи срещу множество силни отбори, за да постигне една-единствена цел, а именно – спечелването на националната титла.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Miss Interpol

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 178/178

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Сркийншотове

Герои & Озвучители

Миюки Казуя Главен
Савамура Ейджун Главен
Осака Рьота Япония
Коминато Харуичи Главен
Ханае Нацки Япония
Фуруя Сатору Главен

Линкове за сваляне

Епизоди за гледане

Епизод
Име на епизода
Дата на качване

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!