Рейтинг 5.85
Трейлър
Bookmark
Последвали 5 хора

Fairy Gone

Fairy gone フェアリーゴーン
Заглавие: Изчезналите феи Статус: Completed Студио: Година: апр. 08, 2019 г. до юни 24, 2019 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 24 Видео: x265/HEVC; 23,976 fps; 1920×1080 (2 420 Kbps) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 48.0 KHz (226 Kbps) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Историята се развива в свят, в който феите живеят в животни, като им предават загадъчни способности. Чрез вземане на органите на животните и трансплантацията им в хора, феите могат да бъдат призовани и да се използват като оръжия. Хората, които използват феи като оръжия, се наричат “Феиски Рицари”. След като войната приключи, рицарите губят своята цел. Някои започнаха да работят за правителството, а други се присъединиха към мафията или станаха терористи.
От Войната са минали девет години. Главният герой Мария е новобранец в организацията “Доротея”, която разследва и потиска престъпленията, свързани с феите. На фона на нестабилната политическа ситуация, престъпниците от войната се появяват и тероризират всичко като акт на отмъщение. Това е историята на феите, воюващи за собственото си правосъдие в хаотичен свят.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Vasilioz, Bombaki6a, SU Boss, Vojdabg, Ivan02, Infernobot, Skincar

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции: v3nk0y (сезон 1)

Караоке: Chep92

Кодиране/Вграждане: v3nk0y (сезон 1)

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x