Рейтинг 7.42
Трейлър
Bookmark
Последвали 2 хора

Gokusen

ごくせん
Заглавие: Гокусен Статус: Completed Студио: Година: яну. 06, 2004 г. до мар. 30, 2004 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 13 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 640×480 (1 830 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; Vorbis; 48.0 KHz (128 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Ако ви се гледа приятна романтична история, изпълнена с много позитивизъм, любов и радост. Ако ви се гледа нещо, в което добрите развиват свръх способности, за да спасят света от злите лоши, а лошите стават все по-силни с всеки следващ епизод. Значи сте сгрешили торента и този сериал не е за вас.
Разказаната ни история е за Кумико Ямагучи, млада, надъхана да преподава, новоназначена учителка в гимназия Широкин. Гимназия Широкин е известна с това, че кадрите които излизат от там не стават за нищо. Там са всички побойници и хулигани. Само че ентусиазираната млада учителка крие една голяма тайна от своите ученици и колеги. Тя е наследница на клан на якуза. Желае да поеме по свой собствен път, но лошото здравословно състояние на главата на клана я принуждава да изпълнява две задължения едновременно. Да ръководи клас от нагли пикльовци, на които би счупила главите с удоволствие всеки един ден и да управлява клана, с постоянно заплашващата го война за територия. Та не и е лесно всеки ден да укротява жадуващи за бой бандити и ученици, но вижте сами за какво става дума.

 

Информация за превода
Превод: RyuKo FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: ACX

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
1
0
Защо не драснете едно коментарче?x