Рейтинг 6.26
Трейлър
Bookmark

Honoo no Labyrinth

炎のらびりんす
Заглавие: Лабиринт от пламъци Статус: Completed Студио: Година: сеп. 25, 2000 г. до дек. 21, 2000 г. Времетраене: 67 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: OVA Епизоди: 2 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 720×480 (1 486 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AC-3; 48.0 KHz (192 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Галан е руски студент вманиачен до кретения във всичко свързано със самураите. Един ден той едва не се побърква от радост, когато неговата състудентка Натсу му подарява древно уакизаши.
В същото време той приема поканата да посети родният й град, традиционно японско градче от периода Едо, незнайно как построено в Русия.
Но Галан още не знае, че състудентката му е принцесата на селото, а пък мечът е годежен подарък. Натсу не е съгласна с предстоящият й брак по сметка, организиран от перверзния и доста загорял неин баща, ето защо единствената й надежда е да си намери съпруг, независимо какъв, дори и да е с коефициента на интелигентност като на кактус. Но семейните проблеми не са нищо в сравнение с предстоящите проблеми под формата на двете любовници на бащата, които не са това, за което се представят.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Exiled-Destiny

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!