Рейтинг 7.24
Трейлър
Bookmark

Hoshi no Koe

ほしのこえ
Заглавие: Гласове на далечна звезда Статус: Completed Студио: Година: фев. 02, 2002 г. Времетраене: 25 минути Сезон: Държава: Тип: OVA Епизоди: 1 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 704×528 (1 600 kb/s) Аудио: Японско и английско; 6-канално; AAC; 48.0 KHz (256 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Годината е 2046. Нобору и Микако са момче и момиче, които на практика са неразделни. Предстои им да влязат в гимназия и двамата започват да правят планове как ще посещават заедно клуба по кендо. Ала това така и не става, защото младата Микако бива зачислена в космическия флот на Обединените нации и е принудена да замине.
Единствената връзка на Микако с Нобору остава мобилният й телефон. Но разстоянията в космоса са големи и съобщенията пристигат бавно – в началото са необходими месеци, а с отдалечаването на флота от Земята – години. Времето обаче тече различно за двамата влюбени. Ще успеят ли чувствата им да преодолеят увеличаващата се дистанция между тях, или ще избледнеят като далечен спомен?

 

Информация за превода
Превод: Ragnos

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Неизвестен

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Епизоди за гледане

Епизод
Име на епизода
Дата на качване

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!