Рейтинг 7.27
Трейлър
Bookmark
Последвали 15 хора

Ijiranaide, Nagatoro-san

イジらないで、長瀞さん
Заглавие: Не си играйте с мен, г-це Нагаторо Статус: Completed Студио: Година: апр. 11, 2021 г. до юни 27, 2021 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 12 Видео: x265/HEVC; 23,976 fps; 1280×720 (1 231 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AC-3; 48.0 KHz (384 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Гимназистката Нагаторо Хаясе обича да прекарва свободното си време в правене на едно нещо – да тормози по-големия ученик Хачиоджи Наото. След като Нагаторо и приятелките ѝ се натъкват на творбите на вдъхновяващия художник, те намират наслада в това безмилостно да тормозят плахия творец. Момичето решава да продължи с жестоката си игра и го посещава ежедневно, за да го принуди да прави от каквото тя в момента има интерес, особено ако това го кара да се чувства неудобно.
Отчасти възбуден и донякъде уплашен от Нагаторо, Хачиоджи постепенно е въвлечен в нейните лудории, докато неговите интереси, хобита, външност и дори личност се използват срещу него, като тя се забавлява за негова сметка. С времето, Наото осъзнава, че присъствието ѝ не му е неприятно и двамата развиват неспокойно приятелство, докато взаимно се въвличат в лудориите на другия.

 

Информация за превода
Превод и редакция: skincar

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: ASW
Отаку България

Скрийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
6
0
Защо не драснете едно коментарче?x