Рейтинг 8.43
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Jigokuraku

地獄楽
Заглавие: Ад в Рая Статус: Completed Студио: Година: апр. 01, 2023 г. до ? Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 13 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 1920×1080 (7 603 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 48.0 KHz (102 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Габимару, по прякор “Празнината”, е хладнокръвен наемен убиец от Ивагакуре (селото скрито в камъните), който бива предаден от свой колега нинджа и е осъден на смърт. Уморен от убийства и предателства, решава да сложи край на живота си. Нито един метод на екзекуция обаче не успява да го погуби, тъй като противно на решението си, Габимару все още има причина да живее, като причината се оказва неговата съпруга, при която иска да се завърне.

Единствената надежда, чрез която да си върне обратно свободата, е изпращането му на експедиция на непознат остров отвъд южните острови на Япония в търсене на “Еликсира на живота”. На този остров, където Адът и Раят са двете страни на една монета, провалът не е опция. Мистериозната атмосфера, обгръщаща това място, може както да омае, така и да погуби всеки, опитал се да разкрие тайните на острова.

 

Информация за превода
Превод: SomeBodY

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 4/13

Преведено по релийза на: SubsPlease
Отаку България

Скрийншотове

Герои & Озвучители

Габимару Главен
Ямада Асаемон Сагири Главен

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x