Рейтинг 8.07
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Juuni Kokuki

十二国記
Заглавие: Дванадесетте Кралства Статус: Completed Студио: Година: апр. 09, 2002 г. до авг. 30, 2003 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 45 Видео: XviD/MPEG-4; 23,967 fps; 640×480 (1 568 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 48.0 KHz (460 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Накаджима Йоко е президент на класа и уважаван ученик. У дома тя е добра и послушна дъщеря. Държи се добре с другите до такава степен, че пренебрегва себе си, поради липса на увереност. Всеки ден сънува кошмари и си сменя цвета на косата, което води до проблеми вкъщи и подозрения в училище.
В един съвсем обикновен ден на училище, странен мъж на име Кеики я среща. Той коленичи пред нея и и се заклева във вярност, обещава да я защитава и никога да не я изоставя. След това те са атакувани от демонични зверове. В настаналата суматоха се озовават двама нейни съученици, които се оказват в грешното време на грешното място. За да избегнат клането, Кеики ги пренася в неговия свят. За нещастие при прехода попадат на засада и оказват разделени един от друг.
Сега ще трябва да се научат да оцеляват в непозната земя, изпълнена с магия, мечове, демонични зверове и безсмъртни.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 45/45

Преведено по релийза на: Exiled-Destiny

Скрийншотове

Линкове за сваляне

Епизоди за гледане

Епизод
Име на епизода
Дата на качване

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x