Рейтинг 7.65
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners

劇場版 空の境界
Заглавие: Границата на хоризонта Статус: Completed Студио: Година: дек. 01, 2007 г. до авг. 08, 2009 г. Времетраене: 60 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: Movie Епизоди: 7 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 704×480 (1 616 kb/s) Аудио: Японско; 6-канално; AC-3; 48.0 KHz (460 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Основан е на новелата на Насу Киноко, писателят на TYPE-MOON. Градината на грешниците е история развиваща се в паралелна вселена на тази на Tsukihime. Смята се за предшественик/вдъхновение за историята на Tsukihime.
Риюги Шики се събужда след дълъг сън. Като следствие тя придобива силата да предсказва смъртта. Способността и да убива всичко само с един нож примамва Шики в един свят на мрак. Убиецът отпреди две години. Легиони от призраци. Момиче което може да извърта нещата само с един поглед. Спираловидна конструкция събираща смърта на хората. Когато определени странни инциденти се съберат с мистичните очи на Шики… нейната изгубена памет се пробужда.
Главният герой, Риюги Шики, е участвалa в пътно произшествие и изпада в дълбока кома за две години. Когато тя най-накрая се събужда е придобила “Усещащите(възприемащите) смъртта очи” способност, но тя вярва, че е изгубила нещо в замяна.
Семейство Риюги се опитва да създаде човешки същества превъзхождащи обикновените хора и за да постигне това, те тренират децата си на различни бойни изкуства и фехтовка и ги принуждават да придобият разделяне на личността. Те вярват че по този начин едната личност може да стане експерт в една област, а другата да овладее нещо друго. Шики също не прави изключение, тя има мъжествена и женствена страна, които се сменят взаимно.
След като се пробужда от комата, Шики вярва, че мъжествената и страна е загинала в катастрофата. В замяна тя се опитва да запълни загиналата си душевна персоналност с мъжки глас.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 7/7

Преведено по релийза на: gg

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x