Рейтинг 7.18
Трейлър
Bookmark

Karin

かりん
Заглавие: Карин: Малкият вампир Статус: Completed Студио: Година: ное. 03, 2005 г. до май 11, 2006 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 24 Видео: H264/AVC; 29,970 fps; 720×480 (1 634 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AC-3; 48.0 KHz (192 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Карин Мака е от семейство вампири, живеещи в Япония, но тя не е нормален вампир. По принцип вампирите би трябвало да пият кръв от своите жертви, но Карин страда от заболяване, което кара тялото й да произвежда прекомерни количества кръв. Приблизително веднъж на месец, тя трябва да се отървава от излишъка, като го ‘инжектира’ в своята жертва. Но тя някак се справя. Дори ходи на училище, като всички свои връстници.
Е, нещата се очертава да се усложнят. Когато в класа на Карин прехвърлят нов ученик – Кента Усуи – тя започва да произвежда необичайно огромни количества кръв, сякаш в ответна реакция на неговото присъствие. А което се оказва най-лошо… той е точно по вкуса на… истинската същност на Карин…

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: Exiled-Destiny

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x