Рейтинг 7.95
Трейлър
Bookmark

Komi-san wa, Comyushou desu.

古見さんは、コミュ症です。
Заглавие: Коми не може да общува. Статус: Completed Студио: Година: окт. 07, 2021 г. до дек. 23, 2021 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 12 Видео: x264/AVC 23,976 fps; 1920×1080 (1 696 Kbps) Аудио: Японско; 2-канално; E-AC-3; 48.0 KHz (128 Kbps) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Хитохито Тадано e обикновено момче, което отива в гимназията с ясен план- да избягва неприятности и да направи всичко възможно да се слее с другите. За съжаление, неговото място е до това красавицата на училището – Шуко Коми. Неговите връстници сега го виждат като човека, който трябва да бъде елиминиран, ако искат да седнат до най-красивото момиче в класа.
Разкошна и грациозна с дълга, тъмна коса, Коми е всеобщо обожавана и изключително популярна, въпреки мистериозната си личност. Но никой не знае, че тя има комуникативно разстройство, което й пречи да общува със съучениците си. Останали сами в класната стая, верига от събития принуждава Коми да взаимодейства с Тадано чрез писане на черната дъска, сякаш в монолог. Така Тадано е първият човек, който осъзнава, че тя не може да общува правилно, взима тебешира и също започва да пише. В крайна сметка той открива, че целта на Коми е да създаде сто приятели по време на престоя си в гимназията. За тази цел, той решава да й помогне, като по този начин става и първият й приятел.

 

Информация за превода
Превод: BenKenogy

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: Неизвестен

Сркийншотове

Герои & Озвучители

Коми, Шоко Главен
Кога, Аой Япония
Тадано, Хитохито Главен
Кадживара, Гакуто Япония

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x