Рейтинг 7.54
Трейлър
Bookmark

Konjiki no Gash Bell!!

金色のガッシュベル!!
Заглавие: Златният Гаш Бел Статус: Completed Студио: Година: апр. 06, 2003 г. до мар. 26, 2006 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 150 Видео: x264/AVC; 23,967 fps; 640×480 (900 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 48.0 KHz (160 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Това е аниме, което може да ви изненада необичайно, както направи с мен. Макар и леко бебешко, то си има своите добри черти и хумор.

В него се разказва за Киомаро Такамине – мързеливо момче, което си е наумило, че не е нужно да ходи на училище, понеже хората там не са на негово ниво и също мразен от всички заради егоизма си. Но един ден се появява Гаш Бел – дете от демонския свят, заедно с червената му книга, които променят Киомаро завинаги. Демонската битка започва отново, деца от демонския свят идват едно след друго, като е нужно да намерят собственик за книгата си, за да могат да участват пълноценно в борбата за определяне на Кралят на Демонския Свят. Гаш също така е едно от тези деца и неговата борба е да стане Добър Крал, който ще защитава всички. Той изкарва магии през устата си, когато Киомаро прочете заклинание от червената книга, която изглежда го е избрала за свой собственик. Така те навлизат свят на магии и страдание, като едничката им цел е да сложат край на тази глупава борба и начело на Демонския Свят да застане един Добър Крал, дори ако това не е Гаш.

 

Информация за превода
Превод: SugoiFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 150/150

Преведено по релийза на: Неизвестен

Скрийншотове

Герои & Озвучители

Бел, Гаш Главен
Отани, Икуе Япония
Такамине, Киьомаро Главен
Сакурай, Такахиро Япония

Линкове за сваляне

Епизоди за гледане

Епизод
Име на епизода
Дата на качване

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x