Рейтинг 7.47
Трейлър
Bookmark

Magic Knight Rayearth

魔法騎士(マジックナイト)レイアース
Заглавие: Райърт и магическите рицари Статус: Completed Студио: Година: окт. 17, 1994 г. до мар. 13, 1995 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 49 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 640×480 (2 641 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; MPEG; 44.1 KHz (192 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

По едноименната 6-томна манга на CLAMP, публикувана от издателство Kodansha между 1993 и 1996 г.
Производител: TMS Entertainment
По време на разходка до Токийската кула, три ученички – Хикару, Уми и Фуу неочаквано биват пренесени в непознат свят, наречен Сефиро. Когато се озовават там, трите разбират, че са били призовани там от принцеса Емерод, за да спасят страната й от унищожение. Момичетата се отзовават на нейната молба и тръгват из Сефиро с надежда да изпълнят своята мисия и да успеят да се завърнат в Токио.
Резюме на втори сезон: След края на битката за спасението на Сефиро Хикару, Уми и Фуу се връщат в Токио, но вътре в себе си желаят още веднъж да се отидат в тайнствената страна, за да разберат какво се е случило с нея. Срещайки се повторно на Токийската кула, те отново биват пренесени там, само за да разберат, че някогашният приказен свят е започнал да се разпада поради липсата на Опора, която да замени принцеса Емерод. Сега пред трите момичета предстои задачата да открият новата Опора, както и да се сражават срещу армиите на три страни, които са се насочили към Сефиро, желаейки да го завладеят…

 

Информация за превода
Превод: Ray-kun – RyukoFanSubs

Редакция: IvCHoy – RyukoFanSubs

Стайлинг/Тайпсет: Ray-kun – RyukoFanSubs

Тайминг/Корекции: Ray-kun – RyukoFanSubs

Караоке: Ray-kun – RyukoFanSubs

Кодиране/Вграждане: zlobcho – RyukoFanSubs

Преведени епизоди: 49/49

Преведено по релийза на: Неизвестен

Скрийншотове

Линкове за сваляне

Епизоди за гледане

Епизод
Име на епизода
Дата на качване

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x