Рейтинг 7.68
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Mashle

Mashle: Magic and Muscles, マッシュル-MASHLE-
Заглавие: Машъл Статус: Completed Студио: Година: апр. 08, 2023 г. до ? Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 12 Видео: H265/HEVC; 23,967 fps; 1920×1080 (1 603 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 48.0 KHz (102 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

За всички останали в доминирания от магии свят, младият и безсилен Маш Бърндед е заплаха за генофона и трябва да бъде елиминиран. Живеейки тайно в гората, той прекарва всеки ден в тренировки на тялото си, изграждайки мускули, достатъчно силни, за да се конкурират със самата магия! След като обаче самоличността му е разкрита и спокойният му живот е застрашен, Маш започва пътя си към превръщането си в “Божествен визионер” – роля, която е толкова могъща, че обществото няма друг избор, освен да приеме съществуването му.
И така, за да запази спокойния си живот, лишеният от магия младеж се записва в престижната Ийстънска магическа академия, където се състезава с децата на някои от най-могъщите и елитни хора в кралството. Лишен от самата магия, Маш вече се оказва в неравностойно положение спрямо съучениците си. За да постигне целите си, той ще трябва да си поправя път през всяко изпитание само с юмруци, преодолявайки магията с мускули и всичко това за прочутата титла “Божествен визионер”!

 

Информация за превода
Превод: nightwing

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/12

Преведено по релийза на: SubsPlease
Отаку България

Скрийншотове

Герои & Озвучители

Бърндед Маш Главен
Краун Ланс Главен
Барет Дот Главен
Егучи Такуя Япония
Арвайн Лемън Главен
Уеда Рейна Япония
Еймс Фин Главен
Еймс Рейн Поддържащ
Каджи Юки Япония

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x