Рейтинг 7.33
Трейлър
Bookmark

Mnemosyne

Mnemosyne-ムネモシュネの娘たち-
Заглавие: Дъщерите на Мнемозин Статус: Completed Студио: Година: фев. 04, 2008 г. до юли 07, 2008 г. Времетраене: 45 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 6 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 1280×720 (1 481 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AC-3; 48.0 KHz (384 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

През 1990 г. в Шинджуко, Маено Коуки посещава агенцията на Рин, Съвети Асуги, търсейки помощ.Поемането на случая я изпраща в леговището на Фармацевтична компания Аояма. Елементарният случай се оказва причинител на събития, които отвеждат Рин до ръба на смъртта.
За съжаление, колкото и да е болезнено за нея, Рин не може да си позволи да умре просто така,защото узнаването на истината поставя Коуки и семейството му в опасност. Рин и нейната сътрудничка Мими са безсмъртни в резултат на досега им с плода на безсмъртието.Те имат само един естествен враг, ангелите които стават от мъже докоснали същия плод.
Но Рин притежава много личен демон, който е обвързан да я повали, дори това да означава да я преследва цели поколения.В дъното на всичко е свръхестествено същество на име Апос, с тайна способна да разплете мистерията около сътворението на всичко.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 6/6

Преведено по релийза на: Doremi

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!