Рейтинг 8.74
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Monster

モンスター
Заглавие: Чудовище Статус: Completed Студио: Година: апр. 07, 2004 г. до сеп. 28, 2005 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 74 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 640×480 (1 228 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 44.1 KHz (68 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Доктор Тенма е японец, работещ в Западна Германия. Той има всичко – невероятни професионални способности,добра работа и красива годеница.Въпреки това, той се сблъсква с жестоката политика на болницата, в която работи,когато един ден му е наредено да отмени операция на човек, който е критично ранен в полза на друг пациент,който е с по-известен. След тази случка Тенам решава, че ще прави това,което мисли за правилно, независимо от политиката на болницата.
Един ден в болницата постъпват едно младо момче и по-малката му сестра. Момчето има куршум в главата – тежка операция,която Тенма знае, че само той е способен да извърши успешно. Но много скоро след това в болницата е докаран известен политик и началниците на Тенма искат той да оперира него първо. Д-р Тенма решава да направи каквото той смята за правилно и спасява живота на момчето.
Операцията, която извършва Тенма е успешна, но в съседната операционна зала други доктори не успяват да спасят политика и той умира. На Тенма му е отказано обещаното повишение, а годеницата му става все по-хладна към него и по-късно го напуска.
Но скоро след това започват да стават странни убийства, които облагодетелстват д-р Тенма много и той става заподозрян номер едно. Но детективите нямат доказателства срещу него. Постепенно се изяснява, че момчето, което докторът е спасил преди има пръст в убийствата и дори е нещо повече, от което изглежда…

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 74/74

Преведено по релийза на: Неизвестен

Скрийншотове

Линкове за сваляне

Епизоди за гледане

Епизод
Име на епизода
Дата на качване

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x