Рейтинг 6.53
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Onigamiden

鬼神伝
Заглавие: Легенда за Хилядолетния дракон Статус: Completed Студио: Година: апр. 29, 2011 г. Времетраене: 100 минути Сезон: Държава: Тип: Movie Епизоди: 1 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 1280×544 (3 343 kb/s) Аудио: Японско; 6-канално; DTS; 48.0 KHz (1 509 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Запознайте се с Тендо Джун – най-обикновено момче, което след смъртта на баща си живее заедно с майка си. Както всяко друго хлапе, той ходи на училище, кара колело, а през свободното си време помага вкъщи и играе видеоигри с приятелите си. Един ден животът му се променя, като бива нападнат от странно създание. Опитвайки се да се спаси, той се озовава в храм, където се запознава с монах на име Генун…
Оказва се, че Джун се намира в древен Киото – около 1000 години в миналото. Причината да бъде доведен тук е дългогодишната война между демони и човеци, която е свързана с белега му по рождение с формата на дракон и неговият истински произход… Неговата задача е да сложи край на тази битка, като първо пробуди спящия дракон с осем глави – Орочи, а след това реши на коя страна да бъде – на тази на човеците или на тази на демоните… Каква е причината Джун да бъде поставен пред такава дилема и ще успее ли да сложи край на тези кръвопролития? Гледайте и ще разберете!

 

Информация за превода
Превод: SatsugaiFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Horrible Subs

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Епизоди за гледане

Епизод
Име на епизода
Дата на качване

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x