Рейтинг 8.45
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Perfect Blue

パーフェクトブルー
Заглавие: Перфектно синьо Статус: Completed Студио: Година: фев. 28, 1998 г. Времетраене: 81 минути Сезон: Държава: Тип: Movie Епизоди: 1 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 1280×688 (4 600 kb/s) Аудио: Японско; 6-канално; AC-3; 48.0 KHz (640 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Историята се върти около момиче на име Мима Киригое. Тя е поп идол в Япония, където това е много успяваща професия. Заедно с момичетата от група “Чам”, Рей и Юкико, Мима придобива известност, докато в един момент не пожелава да стане актриса. Тази нейна рязка промяна на имиджа и донася неодобрение в фенове й. Пътят към издигането като актриса на Мима върви по план, докато пред очите и не започва да изпъква едно лице. Човек, който тя мисли, че я следи. Въпреки, че е поп идол и те са обект на внимание и това не бива да я учудва. Тя силно се притеснява от кариерата си и предишният си начин на живот. Все пак е популярна личност. Първоначално звънене по телефон с мълчалива тишина може да те накара да си мислиш хиляди неща, но не и най-лошото. Дори да получиш факс с думите “Предателка. Предателка. Предателка…” това не би позволило да се отметнеш от вече взетото окончателно решение. И всичко изглежда безобидно както във всеки психо-трилър, но не е така. Не след дълго от едно писмо Мима попада на уеб сайт със заглавие “Стаята на Мима”. Тя намира дневникът си, в който е описан подробно всеки един ден от живота й и е шокирана от информацията, на която попада там. Най-личните й тайни са написани и се знаят по-добре от колкото тя самата си спомня за тях. “Господи, вече нищо не знам за себе си.”

Момичето започва да си мисли, че полудява. От време на време й се привижда същата Мима, каквато беше тя преди, като поп идол. Сякаш й говореше нейното подсъзнание. Илюзията й е толкова истинска, че Мима започва съвсем да губи представата за реалният свят и всичко и се вижда като сън. Кошмар, от който не може да се събуди. Той я преследва, той я търси. Тя бяга, тя се крие.

 

Информация за превода
Превод: Неизвестен

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Неизвестен

Скрийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x