Рейтинг 7.76
Трейлър
Bookmark
Последвали 2 хора

Prison School

監獄学園〈プリズンスクール〉
Заглавие: Училищен затвор Статус: Completed Студио: Година: юли 11, 2015 г. до сеп. 26, 2015 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 12 Още: 1 ОВА Видео: x264/AVC; 23,976 fps; 1280×720 (1 798 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 48.0 KHz (271 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Частна академия Хачимицу е престижен женски пансион, известен със строгата си дисциплина и добра подготовка за колеж, който е на път да се изправи срещу повратен момент. За пръв път в историята на училището се приемат момчета.
Кийоши Фуджино, Шинго Уакамото, Такехито Морокудзу, Джоджи Недзу и Рейджи Андо са единствените момчета, които биват приети, правейки съотношението момче-момиче в това училище 1:200. След като не успяват да се сприятелят или да заговорят и едно момиче, момчетата се решават да извършат доста опасна задача – да пикаят над момичешката баня.
Но техният план се проваля след намесата на Тайния Ученически съвет. Заради това деяние те са осъдени на месец престой в училищния затвор като наказание. От там започват и тежките изпитания, които трябва да преодолеят момчета и които ще са изпитание за тяхното приятелство.

 

Информация за превода
Превод: SomeBodY

Редакция: Chep92

Стайлинг/Тайпсет: SomeBodY

Тайминг/Корекции: Chep92

Караоке: SomeBodY

Кодиране/Вграждане: Genata89

Преведени епизоди: 12/12 епизода и 1/1 ОВА

Преведено по релийза на: Rokey
Отаку България

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x