Рейтинг 7.36
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Rozen Maiden (2013)

ローゼンメイデン (2013)
Заглавие: Розен Мейдън Статус: Completed Студио: Година: юли 05, 2013 г. до сеп. 27, 2013 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 13 Видео: x264/HEVC; 23,976 fps; 1280×720 (1 900 Kbps) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 48.0 KHz (150 Kbps) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

По време на събитията на оригиналната поредица „Розен Мейдън“, след като получава мистериозно писмо и се съгласява да навие определено „нещо“, преследваният от миналото си Джун Сакурада започва да се бие рамо до рамо с одухотворени кукли, наречени Розен Мейдън. Но какво щеше да се случи, ако Джун беше избрал „да не навие“?
Джун, преодолял травмата от детството си, прекарва дните си, посещавайки университет и поработвайки в квартална книжарница. Уви, той не усеща, че е намерил своето място в света. Един ден той се натъква на книга с упътвания за направата на Розен Мейдън. След като се прибира у дома си, установява, че вторият том на същата книга е бил доставен точно пред прага му заедно с истински части от кукла. Обаче книгите внезапно престават да идват и Джун получава известие, че са били извадени от печат. Оставен с недовършена кукла и послание от неговото младо „аз“, този Джун също си проправя път към света на Розен Мейдън.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Rinto-kun

Стайлинг/Тайпсет: Rinto-kun

Тайминг/Корекции: Rinto-kun

Караоке: Rinto-kun

Кодиране/Вграждане: v3nk0y

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: Eve-Sensh
Отаку България

Скрийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x