Рейтинг 5.63
Трейлър
Bookmark

School Days

スクールデイズ
Заглавие: Училищни дни Статус: Completed Студио: Година: юли 04, 2007 г. до сеп. 27, 2007 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 12 Още: 2 ОВИ Видео: x265/HEVC; 23,976 fps; 1920×1080 (1 384 Kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; A_Opus; 48.0 KHz (156 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Действието започва да се развива по време на церемонията по откриването на новата учебна година. Тогава Ито Макото (Itou Makoto) среща Кацура Котонаха (Katsura Kotonoha). По случайност на съдбата тя учи в съседния клас, и се вози с неговият влак на път към училище. С времето той започва да се влюбва в нея, но му е трудно да се пристраши и да я заговори.

Измежду учениците има едно много странна легенда: “Ако някой смени wallpaper-а на мобилния си телефон с такъв на своята любов и никой не забележи това през следващите три седмици, тогава любовта ще бъде споделена.”

Макото намира идеята за глупава, но все пак сменя тапета на телефона си с този на Котонаха. Но един негов приятел вижда снимката на телефона му и планът рухва. След като приятелят му разбира какво е направил започва да търси всевъзможни начини да го събере с Котонаха.

От този ден нататък животът му се променя коренно…

 

Информация за превода
Превод и редакция: Deimion и vivity

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12 + 02/02 ОВА

Преведено по релийза на: AniYoshi
Отаку България

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!