Рейтинг 8.17
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Skip Beat!

スキップ・ビート!
Заглавие: Не се предавай! Статус: Completed Студио: Година: окт. 06, 2008 г. до мар. 30, 2009 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 25 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 1280×720 (2 061 kb/s) Аудио: Японско; 2-каналaно; AAC; 48.0 KHz (256 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Киоко като всяко момиче обича приказката за Пепеляшка, за младата девойка, която от едно обикновено упорито момиче се превръща в красива принцеса, а в края на приказката я очаква прекрасния принц, естествено – сватба и щастлив край.
Красивият принц в нейните очи е бившият й съученик – Фууа Шо, който се отправя към Токио с мечтата да стане известна попзвезда. Киоко отива в столицата с него. Докато Шо си пробива път в шоубизнеса, Киоко мие, чисти, готви и работи на две места, за да може да изплаща скъпия апартамент, в който живеят. Тя не се оплаква, защото се сеща за Пепеляшка и как тя е издържала. Но в един хубав ден внезапно разбира, че нейния красив принц вижда в нея единствено прислужница. Досадна прислужница. Тя разбира, че Шо я е довел само заради работата и нежността й, привързаността й към него са му напълно безразлични, дори абсурдни…
 

Информация за превода
Превод: luiz_zero и Inkaa

Редакция: Dina

Стайлинг/Тайпсет: qnkov

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: Desire
Отаку България

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x