Рейтинг 7.07
Трейлър
Bookmark
Последвали 1 хора

Soukou no Strain

奏光のストレイン
Заглавие: Стратегическа бронирана пехота Статус: Completed Студио: Година: ное. 02, 2006 г. до фев. 15, 2007 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 13 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 640×480 (705 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AC-3; 48.0 KHz (320 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

По мотиви от романите на Франсис Ходжсън Бърнет “Малката принцеса” и “Тайната градина”.
“Сара… Само ти можеш да сториш това, което си решила.
Ако имаш това чувство, тогава съм сигурен, че няма нищо, което да не можеш да направиш”.
Това е заветът, който оставя на сестра си Ралф Уирек преди заминаването си на фронта като командир на специална мисия, която ще го изпрати на разстояние от 130 светлинни години. Тази операция се предвижда да бъде повратна точка във войната, водена от векове между двете части на човечеството – Съюзът и Дийг. Сара, 16-годишно момиче от Съюза, произхождащо от видно семейство, отива в Глабелския изследователски институт за космическа бронирана пехота, за да стане пилот на Стрейн – единственият начин, по който тя би могла отново да се срещне с брат си.
Един ден обаче, институтът внезапно е нападнат от Дийг. Изпълнена с желание за мъст след загубата на приятелите си, Сара се изправя срещу нашественика, но кой всъщност ще се окаже той?

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: RaX

Скрийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x