Рейтинг 9.07
Трейлър
Bookmark
Последвали 6 хора

Spy x Family

SPY×FAMILY
Заглавие: Шпионско х Семейство Статус: Ongoing Студио: , Година: апр. 09, 2022 г. до ? Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 12 Видео: x265/HEVC; 23,976 fps; 1920×1080 (1 300 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 44.1 KHz (128 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

За агент познат още като “Здрач” няма неизпълнима задача, която да не изпълни в името на мира.
Действуваш като майстор шпионин на Весталис, Здрач работи неуморно, за да предотврати екстремистите да разпалят война със съседната държава Остания.
За текущата си мисия той трябва да проучи политикът – Донован Дезмънд, като проникне в престижното училището “Рай”, където учи сина му.
И така агентът се изправя с най-трудната си задача – да се ожени, да има дете, и да го играе семеен.
Здрач или “Лойд Форджър”, осиновява сираче на име Аня, която да играе ролята на 6 годишната му дъщеря и обещаваща ученичка в училище “Рай”. Той се натъква на Йор Брайър за съпруга – вечно липсваща от дома си офис дама, която има нужда от преструващ се партньор, за да впечатли приятелите си. Но не само Лойд крие самоличността си. Йор още работи като наемна убийца позната като “Бодливата принцеса”. Омъжвайки се за Лойд, тя създава перфектното прикритие. Но Аня всъщност не е обикновеното момиче, на което прилича, всъщност тя е телепат, продукт от тайни експерименти, които ѝ дават възможността да чете мисли. Въпреки че тя не разкрива самоличността им, Аня е възхитена от новите си готини родители агенти! Естествено тя няма да разкрие какво знае, инак ще развали веселбата. Под маската на “Семейство Форджър” – шпионин, наемна убийца и телепат, трябва да се държат като семейство, докато изпълват задълженията си. Въпреки че тези лъжци и бандюги играят роли, скоро ще разберат, че семейството е много повече от кръвна връзка.
 

Информация за превода
Превод: AFDAST

Редакция: AFDAST

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 02/12

Преведено по релийза на: Judas
Отаку България

Скрийншотове

Герои & Озвучители

Аня Форджър Главен
Йор Брайър Главен
Хиями Саори Япония
Лойд Форджър Главен
Егучи Такуя Япония
Франклин Франки Поддръжник

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
1
0
Защо не драснете едно коментарче?x