Рейтинг 6.62
Трейлър
Bookmark

The Dagger of Kamui

カムイの剣
Заглавие: Кинжалът на Камуи Статус: Completed Студио: Година: мар. 09, 1985 Времетраене: 135 минути Сезон: Държава: Тип: Movie Епизоди: 1 Видео: H264/MPEG-4; 23,967 fps; 618×464 (1 681 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 48.0 KHz (192 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

В навечерието на възстановяването на ера Мейджи, когато спящата Япония се събужда, на запад в една лодка кръчмар открива бебе, Джиро. До него имало блестящ нож, “Кинжалът на Камуи”. Когато Джиро става на 13, осиновители му са убити и за да може да бъде спасен от Тенкай, свещеник, който по-късно го обучава на тайното изкуство на нинджата, Джиро е обвинен. Търсейки отмъщение за загубата на родителите си, Джиро убива мистериозен еднорък нинджа, който по сведенията е убиецът на родителите му.
Години по-късно по върха на Тенкай, Джиро проследява истинската си майка само за да научи, че Тенкай дал задача на баща му да намери следа към изгубеното съкровище на капитан Кид. Със съкровище в ръка Шогунът ще бъде в състояние да запази контрол и Япония отново ще се изолира от света. Въпреки това, бащата на Джиро се влюбва и има дете, и изоставя търсенето. Поради това Тенкай решава да си отмъсти ужасяващо!
Сега преследването започва, когато Джиро заедно с “Кинжалът на Камуи” и помощници от Тенкай ще търси голямото съкровище, където търсенето ще го отведе до Стария Американски Запад. Ако Джиро открие съкровището и се върне в Япония, тогава може би ще успее да си отмъсти и ще забие “Камата на Камуи” в черното сърце на Тенкай.
 

Информация за превода
Превод: Chep92

Превод на песни: KoP3Le7o-sempai

Редакция: Chep92

Стайлинг/Тайпсет: Chep92

Тайминг/Корекции: Chep92

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: По руски субтитри
Отаку България

Скрийншотове

Линкове за сваляне

Епизоди за гледане

Епизод
Име на епизода
Дата на качване

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x