Рейтинг 7.93
Трейлър
Bookmark

Toward the Terra

地球へ…
Заглавие: На път към Земята Статус: Completed Студио: , Година: апр. 07, 2007 г. до сеп. 22, 2007 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 24 Видео: H264/AVC; 23,967 fps; 720×480 (1 264 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; Vorbis; 48.0 KHz (128 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Римейк на аниме от 1980 година по манга от 1977 година. В далечното бъдеще Земята бива унищожена до степен, че става негодна за живот. Тогавашните лидери решават да напуснат планентата и я оставят да се възстанови, като преждевременно подготвят ново поколение хора, които да не допуснат грешките от миналото.
Жоми Макис Шин е в тринайсетата си годишнина. Има добри приятели, любящо семейство, но това ще се промени след няколко дни в деня на 14тата му годишнина, когато ще получи зрелосния си изпит. След това е редно да се отдели от досегашния си живот и да почне подготовката си за да бъде достоен възрастен. От известно време сънува странни сънища. Мю! Какво е Мю? Кои са тези хора? Макар сънищата му тогава да нямат смисъл скоро се разбира, че още много неща нямат смисъл в “изрядния” му начин на живот. Всичко в което някога е вярвал се превръща в илюзия и лъжи.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция: gl2dn00b

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: Неизвестен

Скрийншотове

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x