Рейтинг 8.29
Трейлър
Bookmark

Vivy: Fluorite Eye`s Song

(ヴィヴィ -フローライトアイズソング-)
Заглавие: Виви: Песента на кристалнoто око Статус: Completed Студио: Година: апр. 03, 2021 г. до юни 19, 2021 г. Времетраене: 24 минути на епизод Сезон: Държава: Тип: TV Епизоди: 13 Видео: x265/HEVC; 23,976 fps; 1920×1080 (2 081 kb/s) Аудио: Японско; 2-канално; AAC; 48.0 KHz (128 kb/s) Публикувано от: qnkov Качено: Обновено:

Резюме

Виви е първият в света автономен изкуствен интелект, която работи, като пее в увеселителния парк „Ниаленд“. Тя застава на сцената всеки ден, за да пее, но почитателите й не са много.
„Искам да нося щастие на всички чрез пеенето си.“
Виви не спира да пее, мечтаейки някой ден да стъпи на главната сцена на увеселителния парк, където да докосва сърцата на хората с песните си. Един ден изкуствен интелект, наричащ себе си Мацумото, внезапно се появява пред нея. Мацумото твърди, че идва от бъдещето след сто години и че неговата мисия е да пренапише историята заедно с Виви, за да спре идещата война между изкуствени интелекти и човеци.
Как срещата между тези двамата ще промени курса на историята? Това е началото на стогодишното пътуване на една певица андроид на име Виви.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Rinto-kun

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: HorribleSubs
Отаку България

Сркийншотове

Линкове за сваляне

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!