Лайв-екшън на One Piece от Netflix!

Емблематичната пиратска манга One Piece получава западна лайв-екшън адаптация!

Сериала от 10 епизода ще се излъчва по Netflix като оригинал на Netflix. Авторът на мангата, Oda Eiichirou, е на борда като изпълнителен продуцент. Той също така пусна официален коментар, заявявайки вълнението си от проекта.

Адаптацията беше обявена за първи път през 2017 г. като част от честването на 20-ата годишнина на франчайза. Netflix си сътрудничи с Tomorrow Studios, които също работят по адаптацията на Cowboy Bebop , заедно със Shueisha, издателят на мангата One Piece .

Повечето източници сочат, че снимките трябва да започнат през пролетта на 2022 г. Variety Insight съобщава, че снимките „приблизително“ трябва да започнат през март 2022 г. и да продължат приблизително до юли 2022 г.

Препоръки

Новината бе разкрита в специална програма, излъчена чрез AbemaTV на 13 юли, ден преди рождения ден на Танджиро. Създаден от Koyoharu Gotouge, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba следва историята на…

Клипът от филма показва атака от огромна сепия! Студио Toei пусна клип за аниме филма Оцеляване в дълбоки води! в петък. Клипът показва главните герои на филма атакувани от огромна…

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!