Лайв-екшън на One Piece от Netflix!

Емблематичната пиратска манга One Piece получава западна лайв-екшън адаптация!

Сериала от 10 епизода ще се излъчва по Netflix като оригинал на Netflix. Авторът на мангата, Oda Eiichirou, е на борда като изпълнителен продуцент. Той също така пусна официален коментар, заявявайки вълнението си от проекта.

Адаптацията беше обявена за първи път през 2017 г. като част от честването на 20-ата годишнина на франчайза. Netflix си сътрудничи с Tomorrow Studios, които също работят по адаптацията на Cowboy Bebop , заедно със Shueisha, издателят на мангата One Piece .

Повечето източници сочат, че снимките трябва да започнат през пролетта на 2022 г. Variety Insight съобщава, че снимките „приблизително“ трябва да започнат през март 2022 г. и да продължат приблизително до юли 2022 г.

Препоръки

Фантастичното аниме Made in Abyss ще се завърне през 2022 г. със сезон 2! Новият сезон е официално озаглавен Made in Abyss: Retsujitsu no Ogonkyo. На официалния уебсайт на анимето…

Някои аниме просто не успяват да отговорят на високите очаквания, поставени им от феновете, а през 2020 г. тези четири сериала могат да бъдат най-разочароващите от изданията за годината. Понякога рекламите…

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x