Най-очакваните анимета през 2021 г.

Както всяка година, така и 2021 г., ще ни предостави добър набор от анимета, с които да си запълним времето. Доста продължения ще се излъчат, затова и годината е доста очаквана!

В този лист са включени едни от най-очакваните, като разбира се, има още доста, по които феновете точат лиги.

№ 1: The Rising Of Shield Hero Season 2

The Rising Of Shield Hero Season 2 стана един от най-добрите хитове за 2020 г. Никой не очакваше, че анимето ще се окаже изненадата и то в световен мащаб. Нищо чудно отново през 2021 г., да стане едно от най-търсените. Очакваше се 2-ри сезон да тръгне още през 2020 г., но поради пандемията с COVID-19, то бе отложено за догодина, като точната дата все още не е обявена.

№ 2: The Time I Got Reincarnated As A Slime Part 2

Още едно аниме, което се развива в друг свят, и което достигна големи върхове заради необичайния си сюжет. И то трябваше да излезе през 2020 г., но отново заради пандемията, бе отложено за януари, 2021 г. Анимето изглежда ще бъде разделено на две части, като останалите епизоди ще бъдат излъчени през юли.

№ 3: Dr.Stone: The Stone Wars

По-рано тази година втори сезон на Dr.Stone беше обявен от Crunchyroll, паравейки годината малко по-добра. Любимото аниме на много хора ще се завърне през 2021 г.

№ 4: My Hero Academia Season 5

My Hero Academia тъкмо ставаше все по-добро. Финалът на 4-ти сезон остави много фенове в отчаяние за следващия сезон. Анимето ще излезе през 2021 г., но нови подробности около излизането му няма, тъй че ще трябва да се почака още малко.

№ 5: Attack On Titan Final Season

Attack On Titan Season 4 трябваше да излезе през есента на 2020 г., но внезапно сезонът бе премахнат от листа и феновете се усъмниха. Ето, че сега е официално обявено за началото на 2021 г., като това аниме ще бъде най-очакваното… освен ако догодина не обяват нещо още по-грандиозно.

№ 6: Tokyo Revengers

Tokyo Revengers е една от най-добре развиващата се екшън манга в момента. Освен екшън, в анимето присъстват романс и драма. То трябваше да бъде пуснато тази година, но отново заради епидемията бе отложено. Обявена е нова дата за пускането му, като тийзърът изглежда доста добър, карайки човек да го очаква с нетърпение. Не е разкрита точната дата и месец, но ще е през 2021 г.

Препоръки

За тези, които някога са мечтали да се върнат назад във времето и да се присъединят към безстрашните самурайски кохорти на средновековна Япония, за съжаление това все още не е…

Тазгодишният 21-ви брой на списание Big Comic Superior на Shogakukan обяви в петък, че мангата на Мацура Дарума Taiyō to Tsuki no Hagane (“Стоманата на Слънцето и Луната”) е спряна,…

Емблематичната пиратска манга One Piece получава западна лайв-екшън адаптация! Сериала от 10 епизода ще се излъчва по Netflix като оригинал на Netflix. Авторът на мангата, Oda Eiichirou, е на борда като…

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!