Demon Slayer: The Hinokami Chronicles – Предварителен преглед на играта

 Demon Slayer – The Hinokami Chronicles

SEGA пусна третия трейлър за развитието на играта  Demon Slayer: The Hinokami Chronicles. Задкулисното видео показва демони от приключенския мод на играта, които включват Swamp Demon, Susamaru, Yahaba, Kyogai и Rui.

Играта ще бъде пусната на 15 октомври в Северна Америка и Европа за PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, и PC, чрез Steam. Ще бъде реализирана и нейна дигитална делукс версия, която включва възможност да се отключат персонажи от Demon Slayer Academy, аватари, костюми за Tanjiro, Zenitsu, и Inosuke от имението на пеперудите, 8 000 точки и ранен достъп до играта на 13 октомври.

Играта ще се предлага в Япония от 14 октомври. Sega ще я пусне на Английски в Азия на същата дата. Те описват играта като “Станете убиеца на демони, Tanjiro Kamado, като избиете всички демони, заплашващи човечеството, за да върнете сестра му Nezuko, която се е превърнала в демон, обратно в човек, както и да отмъстите за смъртта на неговото семейство, като сразите демоните, които са ги убили.”

Същото така играта ще включва story мод, който ще позволи на феновете да преживеят историята на първото телевизионно аниме. Бойният мод позволява на играчите да играят с различни персонажи. Потвърдените такива включват:  Tanjiro Kamado, Nezuko Kamado, Zenitsu Agatsuma, Inosuke Hashibira, Giyu Tomioka, Sakonji Urokodaki, Sabito, Makomo, Shinobu Kochō, Kyōjurō Rengoku, Tanjiro Kamado (използващ Hinokami Kagura) и Murata.

Anipex отлага пускането на отделната игра за смартфон Kimetsu no Yaiba: Keppū Kengeki Royale (Demon Slayer: Blood-Stench Blade Royale) с цел да подобри качеството и. Нейния дебют преди беше планиран да бъде през 2020. Безплатната “асиметрична игра за оцеляване” ще изправи отбори от убийци на демони и демони един срещу друг, с играчи, които се бият, като използват различни умения и персонажи от настройките на историята.

Превод: [AnBu] Yasmina

Оригинална статия: animenewsnetwork

Препоръки

Официалният уебсайт на анимето World Trigger разкрива нова визуализация на четири членове на Tamaloma Secondза третия сезон на анимето в петък. В допълнение, ‘Toei Animation‘ са снимали на живо специална…

При различни обстоятелства тези герои лесно биха могли да заемат другата страна. Във всяка аниме поредица главният герой обикновено се разглежда като олицетворение на справедливостта, побеждавайки злото. Въпреки това, много…

В Токио последна мода е да се пие кафе с бухал на рамото, като за това удоволствие японците се редят на дълги опашки и плащат пари за резервации, съобщава Асошиейтед…

Коментар

Напишете вашия коментар

Моля, логнете се, за да коментирате
КЪМ МАНГА САЙТА