Hunter X Hunter получи лайв-екшън адаптация на битка

Анимета превърнати в лайв-екшъни, нормално нямат добра зрителска подкрепа, но едно фен студио изглежда надмина себе си с епична битка от Hunter x Hunter.

На 7 януари, YouТube каналът “RE: ANIME”, публикува четириминутен трейлър на адаптацията си на живо, включваща една от епичните битки в шонена – Гон срещу Хисока. Можете да почувствате страстта и любовта, които са вложени в пресъздаването на една от най-обичаните битки в поредицата, и въпреки колко преувеличено може да е анимето, адаптацията изглежда се е получила доста добре.

RE: ANIME, студиото зад този трейлър, е посветено на пресъздаването на аниме и манга в лайв-екшъни. Екипът първоначално е основан от Ник Шоу през 2017 г. и досега каналът в YouTube е получил над 50 милиона гледания. Римейките на живо на популярни анимета са обикновено доста зле, както в Япония, така и в Холивуд. Въпреки това, екипи като “RE: ANIME”, доказват, че римейките могат да бъдат направени и добре.

Представянето в трейлъра изглежда солидно и от двамата актьори. Йоши Сударо точно улавя зловещото спокойствие, и зловещото привличане към Гон на Хисока, както с позата, така и с вокалното си изпълнение. Докато Джаки Тран като Гон, не получава много реплики за изява, но пък е фокусирано върху младатата му контраста и наивноста, която той представлява, уловено всичко това и изразено с езика на тялото му.

Особено впечатляващо е колко добре този трейлър пресъздава перфектно сложните движения и техники на анимето от 2011 година, както и самите ефекти не са за подценяване.

Ще бъде вълнуващо да видим как ще изглежда завършената финална битка при премиерата си в YouTube на 21 януари.

Препоръки

Едно признание, което ни бе връчено от Национален Клуб за Фентъзи и Хорър “Цитаделата” Това “листче” е за всички онези хора, допринесли за развитието на Отаку България. Благодаря на екипа…

В Токио последна мода е да се пие кафе с бухал на рамото, като за това удоволствие японците се редят на дълги опашки и плащат пари за резервации, съобщава Асошиейтед…

Коментар

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!
0
Защо не драснете едно коментарче?x