Здравейте. Обръщам се с молба към всеки който превежда анимета. Моля Ви довършете превода на "Ushio to Tora". Сезон 1 от 16ти епизод (включително) до края няма превод и Сезон 2 ,с изключение на първи епизод ,няма превод. Общо са 39 епизода. Анимето е готино просто не е получило заслужената популярност.
КЪМ ПРЕВОДАЧИТЕ. Ще можете ли да преведете fruit basket 2019и да се качи тук, защото преводачът, който го започна не е качвал отдавна и мисля, че се е отказал. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ
Туко-що излезе анимацията на Лига,първите 3 епизода има ги в замунда,много качествено аниме -Arkane. {blue}:love: {blue}:inlove: {blue}:cool: {blue}:cool:
Ами, бих казал, че това не е аниме, но най-вероятно ще го кача и него, понеже има интерес. {blue}:smile:
Здравейте. Моля за препоръки за анимета, подходящи за 9-10 годишно дете. С дъщеря ми сме почитатели на Хаяо Миязаки и Студио Гибли, изгледали сме всичко налично, включително късометражните филми за музея на Гибли. Последното аниме, което гледахме, подобно на техния стил, беше Wolf Children: Ame and Yuki от 2012. Ще пробваме сериалите Inuyasha и филмите на тема Lupin III (Арсен Люпен). Ще съм благодарна за всякакви препоръки. А ако знаете и къде в София могат да се развиват умения за аниме/манга рисуване или просто място, в което децата могат да споделят този си интерес и да се забавляват - ще се радвам и на такива препоръки, защото детето се е побъркало на тези тема и рисува основно в този стил 🙂