Тук може да питате за анимета или техните преводи, които не намирате.
Здравейте . ръчках гугъл и всички познати и непознати сайтове но така и не намирам буквички за
Tenki no Ko (Weathering With You) . ако някой ги има да пише на лично или линк да ми даде да ги дръпна . предварително благодаря и благодаря че ви има - преводачи и ъпове - страхотни сте
Здравейте на всички , интересува ме къде мога да намеря 2ри сезон на "terra formars" ? Не е нужно да е на български превода , алтернативен вариант - английски Благодаря ви !!
Toaru Kagaku No Railgun T само първи епизод е преведен.
банда някой да има One Piece от 326 епизод нагоре с добро качество и буквички ? че стигнах до 326 но във вбокса е пълен леш и качеството и превода евентуално бих го гледал с лоши букви и добро качество или обратното , но и двете да са толкоз зле ми идва в повече . свалях ги от този сървър тук , но или не са качени от към 326 до към 500 ния или аз съм доста зле с търсачката . та ако има някакъв алтернативен сайт за анимето или линк ... моля помогнете
п.п.: яяяя появили са се сийдъри в замундата дано имам късмет ... и все пак мерси за преводите