Хентай термини, жан...
 
Известия
Изчисти всичко

[Закачена] Хентай термини, жанрове...

1 Мнения
1 Потребители
0 Харесвания
15 Прегледа
qnkov
Мнения: 67
Admin
Автор
(@qnkov)
Ненормален
Регистрирал се: преди 3 години

BDSM - Безспорно най-популярния жанр сред хентаите. Не мисля че има нужда от разяснение, но все пак - този жанр включва всички ситуации в които героинята ( или не дай си боже героя ) е вързана по начин, който ограничава в определена степен възможността й да се движи. Този жанр се дели най-общо на още два под-жанра :
лек - в който девойката е поне до известна степен съгласна и не е кой знае колко овързана. Примерно белезници, gag-ове и други такива дребни уреди. Като цяло връзването се ограничава до края на сексуалния акт.
training - това е същината на bdsm. Смея да кажа един от най-интересните жанрове в хентаите. В него девойката бива отвлечена или принудена ( примерно баща й има много дългове и трябва да я продаде ) да се подложи на "обучение" ^^. В повечето случаи това включва лишаване на каквато и да е свобода. Понякога се стига до там, че девойките са така овързани че не могат буквално и пръстче да мръднат. Това се прави главно с цел психологически тормоз. Включват се и различни видове унижения и т.н. Всичко възможно стига да доведе до разбиване на психиката на момичето и да почне да си мисли колко хубаво е да бъде изнасилвана. Как да не заобичаш "реализма" в хентаите.

kemono-mimi (Примерна картинка) - в общи линии същия като в аниметата. Това е секс с девойки които имат животински ушички и опашчици и наааааай-много малко козинка по ръцете и краката ( мен лично това с козинката много не ме влече) Да не се бърка този жанр с

furries (Примерна картинка)- приятно ви е да гледате как pikachu и togepi копулират? Е това е жанра за вас. Включва всякакви рунтави създания, които правят секс. Ако бях на ваше място щях да се застрелям.

emetophilia (Примерна картинка) - тааааакаааам... стигнахме до приятните работи. Честно казано аз лично не съм попадал на представител от този жанр. Той включва жени ( или мъже ) да повръщат... понякога върху партньорите си.... и спирам дотук защото почна и на мен да ми се повдига.

futanari/dickgirls (Примерна картинка) - доста популярен фетиш. Това са девойки, които освен вагини имат "щастието" да имат и пениси. Ммммм никога не ми е харесвало това ама има хора които друго не гледат/четат. А да за пример - оная русата патка-лекарка от bible black.

guro (Примерна картинка) - поредния невинен и приятен за окото жанр. Рязане, кълцане, изтръгване и т.н. на части от женското тяло. Много, мноооого кървища. Не мога да разбера как човек може да получи ерекция от това, но от друга страна аз не мога да разбера и как човек може да си търси аниме с главен критерий кървища :roll:

incest (Примерна картинка) - затова също не мисля че има нужда от кой знае колко обяснение. Секс с някой с който имаш кръвна връзка. Най-често със сестра или майка. Доста редки са между другото. Аз поне за истински инцест ( демек не е доведена сестра или майка ) съм попадал на 2-3 манги. В повечето случаи героя няма кръвна връзка.

loli (Примерна картинка) - и най-сетне любимия на всички жанр. Обичате да гледате как изнасилват 5 годишно момиченце? Тогава го напишете на някой голям картон ясно и четливо и се разходете из центъра на населеното ви място размахвайки го. Ще помогнете да се намали количеството изроди в света. Най-често в лоли мангите/доуджини момичетата са между 12-14. Чувал съм че има и разделение при по-малки ама....честно казано не съм се интересувал. Така или иначе като попадна на такова следва shift+del.

scat - (Примерна картинка) Още един приятен жанр. Вече видяхме, че има жанр в който героите си изкарват телесните вещества през устата и много им се радват. Е тук си ги изкарват от.... друго мястo.

shota (Примерна картинка) - същото като лоли обаче с момченца.

tentacle (Примерна картинка) - доста популярен жанр. Разни пипала на които им е очевидно доста студено и искат да отидат някъде на топло.

yaoi (Примерна картинка) - е в този форум има доста яои-фенки та предполагам вече всички са разбрали какво е това. Секс м/у мъже. Между другото в една нормална хентай игра обяснението за yaoi беше - yamete oshiri ga itai kara (демек спри задника ме боли)

yuri (Примерна картинка) - твъъъъърде underrated жанр. Секс между жени. Сериозно ако имате хубави манги или доуджини с yuri ги пращайте насам ^^ На мен ми е било доста трудно да намеря такива. Не че не се намира...ама не е толкова масово.

rape (Примерна картинка) може би най-популярния след bdsm жанр. Това си е чисто и просто изнасилване. Понякога е изнудване, но мисля че по-често си е грубо насилване. В по-голямата част от случаите включва няколко мъже изнасилващи една жена. Понякога жената е овързана, но ако няма за цел тренировка, а е нещо по-кратичко не влиза в training жанра.

Между другото не си мислете че тия гадости guro, scat и т.н. са кой знае колко често срещани. Аз лично досега не съм попадал на повече от няколко такива картинки. Тоест освен ако ги търсите специално едва ли ще попаднете на тях. Дори loli-то не е кой знае колко често срещано.
Ако се сетя за още нещо ще допълня. И вие ако имате въпроси питайте.

~
Що за животни са плодовете !?

Citrus - голямото название. Означава, че фикът съдържа Lemon, Lime или Grapefruit. С две думи нещото, което четете е 18+. Отнася се до всички видове фенфик , независимо дали двойката ще е хетеро, би или хомо

Lemon
Термин предимно (да не кажа изцяло) ползван из фенфик средите ~ Простичко казано означава, че фенфикът съдържа в по-голямата си част 18+ сцена или сцени. "Терминът" идва от Cream Lemon и е станал нарицателно за всички аниме фенфикове от този вид ~ Другото му означение е NC-17 или No One 17 And Under Admitted

Lime
Отново обозначение за 18+ фенфик само че в по-леката му форма :> Може да срещнете думички като R: или Restricted, което е все същото.

Grapefruit
Най-вероятно идва от g-rape-fruit :lol: Или казано с прости думички вътре има МНОГО насилие под каквато форма, за която може да се сетите. Ако трябва да ги степенувам от най-слабото към най-силното, ще изглежда така Lime < Lemon < Grapefruit.
~

Дано съм хвърлила малко светлина по въпроса с плодовете... =))

 

:: източник animes-bg ::

Споделяне:
КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!