manga.otaku.bg
- Формата за коментари е заменена с друга по-олекотена
- Премахната е статистика за сайта от Джаджи
- Подобрена е скороста на сайта
otaku.bg
- Добавени са още баджове към профила
- Добавени са икони към социалните мрежи на Отаку България в долния край на сайта
- Добавена е нова форма за коментари
- Добавена е приставка, която при споделяне на връзка от сайта в социална мрежа - дискорд, фейсбук, ще я показва със снимка и описание
- Добавен е css animation код върху иконата за логване, която да приканва хората да се регистрират
- Добавена е обновена Джаджа при "Последни коментари", която да показва и топ коментатори
- Сайта е отворен за разглеждане без регистрация, но ще липсват функции, ако не се регистрирате
- Спрени са съобщенията за получаване на точки от иконата за известия
- Премахната е търсачката на видео клипове от Джаджи, понеже правеше проблем с основната
- Премахната е иконата на фейсбук от лявата страна на сайта
- Премахната е опцията в профила да оцените даден потребител с ревю и рейтинг.
- Подобрена е скороста на сайта
Преди значките бяха видими на профила, а сега не са?
Възможно ли е да блокирате разглеждането на профили от нерегистрирани потребители?
@swiney_todd Да, спрял съм ги. Не би трябвало да пъкват вече. {blue}:displeased:
Мисля, че го бях оправил и това. Но трябва да цъкнеш на друг профил, не на моя или твоя.
@qnkov Да, вече всичко е наред - няма достъп до профили през поверителен прозорец. Мерси!
Не намерих къде другаде да попитам. Колкото и да харесвам снежинките падащи на екрана, има ли начин да се премахнат от потребител (мен), докато гледам тук он-лайн? С други думи - да станат опция, а не препятствие. Мога и да се абстрахирам от тях, но ми се струва неудачно да валят върху картината на анимето. Като скролна се изместват, но също така и картината/прозореца на видеото.
@kira_shu Няма опция да се премахнат, то като цяло скоро ще ги спра. Ако гледаш онлайн някое видео и го дадеш на разширен екран, снежинките ги няма.
Опитах това, но тогава картината ми се измества твърде надолу, което вероятно си е проблем в "моя телевизор".
Не е болка за умиране, знам че рано или късно ще се премахнат. Благодаря, все пак.
Не мисля да ги ограничавам чак толкова много. А конкретно оградените полета са текстови, дори да искам, не мога да ги скрия. 🤣 Целта е да се възползват от сайта, не съм тръгнал да ги затруднявам. Ако им хареса сайта от това, което виждат, ще си направят регистрация. Това и беше целта на отвореното разглеждане. Преди без регистрация потребителите не можеха да разглеждат.
@swiney_todd То ако не си регистриран потребител как тогава ще му виждаш профила?