Есен 2000

Blood: The Last Vampire

Production I.G
1 епизоди · Movie Completed (ブラッド ザ ラスト ヴァンパイア)
6.92

Във военна база Йокота в Япония, изнервени американски войски са на прага на Виетнамската война. Но по-сериозна заплаха дебне зад стените на строго охранявания военен комплекс: вампири. Екип от свръх-секретни тайни агенти научава за тези кръвопиещи чудовища и изпраща мистериозната Сая да ги намери и унищожи. Красивата и опасна убийца на вампири трябва да използва изключителните си способности и смъртоносния си японски меч, за да спаси човеците от вампирите, които не се боят от слънчевата светлина.
 

Информация за превода
Превод: Chep92

Редакция: Превод: Chep92

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке: Превод:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: От руски субтитри
Отаку България

Honoo no Labyrinth

Studio Fantasia
2 епизоди · OVA Completed 炎のらびりんす
6.26

Галан е руски студент вманиачен до кретения във всичко свързано със самураите. Един ден той едва не се побърква от радост, когато неговата състудентка Натсу му подарява древно уакизаши.
В същото време той приема поканата да посети родният й град, традиционно японско градче от периода Едо, незнайно как построено в Русия.
Но Галан още не знае, че състудентката му е принцесата на селото, а пък мечът е годежен подарък. Натсу не е съгласна с предстоящият й брак по сметка, организиран от перверзния и доста загорял неин баща, ето защо единствената й надежда е да си намери съпруг, независимо какъв, дори и да е с коефициента на интелигентност като на кактус. Но семейните проблеми не са нищо в сравнение с предстоящите проблеми под формата на двете любовници на бащата, които не са това, за което се представят.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Exiled-Destiny

Sin: The Movie

Phoenix Entertainment
1 епизоди · Movie Completed sin THE MOVIE
5.16

Съвършено синьо. Можете ли да си представите такъв цвят. Аз успях да го видя, но не с очите си, не го чух и с ушите си, аз го усетих. Усетете го и вие! Влез в света на SIN. В 21 век града Freeport teeters е на предела на разрухата. Приливите от необуздана престъпност и пагобното подкупничество са изправени пред една единствена преграда – ударен отряд, който нарича себе си HARDCORPS. Водени от полковник John Blade те са се превърнали в свиреп боен отряд, който се бори за справедливост във Freeport. Сега Blade трябва да разплете серия от мистериозни отвличания. Сложен пъзел се разкрива като се рови в упадъка на града и в сърцето му е Elexis Sinclaire. Брилянтен биохимик, безсърдечна собственичка/директор на търговско предприятие и безмилостна vixen (женска лисица,заядлива/опърничева жена). Elexis няма да се спре пред нищо, за да постигне своята чудовищна цел : да предизвика еволюцията на човечеството. Аз избрах правила. А вие избрахте ли?

 

Информация за превода
Превод: SonGoku (Satsugai FanSubs)

Редакция: gl2dn00b

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА