Есен 2001

Usagi-chan de Cue!!

Chaos Project
3 епизоди · OVA Completed うさぎちゃんで CUE!!
5.60

Матоги Хару е гимназист, който се грижи за животните, особено за зайците на покрива. Един ден негова съученичка, момиче на име Инаба Миками, влиза в конфликт с голям силен мъж на покрива, и пада от сградата, докато защитава зайче. Но вместо да умре, тя всъщност се слива със заека!

 

Информация за превода
Превод: TerrorFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Неизвестен

Waver

Milky Animation Label
3 епизоди · Hentai Completed WAVER(ウェーバー)
6.16

Там някъде се намира забранено имение, къща с неизразими еротични удоволствия. Зад всяка врата красива жена лежи в очакване на мъжко докосване. Но тези страстни вили имат апетит за болка и наказания, принуждавайки и най-силните да се молят за милост! Кой човек може да издържи на непоносимото удоволствие и да управлява харема като свой собствен?
 

Информация за превода
Превод: ~Sintia~

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 3/3

Преведено по релийза на: Неизвестен 

X (2001)

Madhouse
25 епизоди · TV Completed X−エックス−
7.44

След цяло хилядолетие, най-после е настъпило времето, в което ще се проведе Решителната Битка, която ще реши и съдбата на човечеството. Съдбата на Камуй Широ вече е била решена, след като се връща в Токио за да се изправи пред най-голямото си предизвикателство. Небесните Дракони(тези, които защитават Земята) са се приготвили да предпазят света от Драконите на Земята(Седмте Ангела), чиято цел е Революция, чрез която да “прочистят” Земята и да направят света едно “по-добро” място. Това е битката за съдбата на света, която се води между Небесните Дракони(Седемте Печата) и Драконите на Земята(Седемте Ангела). Камуй е този, който държи самият ключ към изхода на тази битка. Защото неговата съдба е да поведе една от двете страни заедно с Божественият Меч в ръцете си. Всичко зависи от избора – на коя страна ще застане Камуй – и този ибзор ще реши съдбата на света. Сега след като скоро Камуй се връща в Токйо, той е принуден да избере на коя страна ще застане, въпреки, че той самият не желае да застава на нито една от двете. Но това е само до момента в, който той разбира, че двамата му приятели от детството Фума и Котори Моно са силно засегнати от решението на Камуй. Единственото което остава сега, е той да избера страната, която да спечели Решителната Битка!

 

Информация за превода
Превод и редакция: Inuyasha – RyuKo FanSubs

Стайлинг/Тайпсет: IvCHoy – RyuKo FanSubs

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 25/25 еп. + 1/1 филм

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!