Есен 2003

Gungrave

Madhouse
26 епизоди · TV Completed ガングレイヴ
7.87

В град, изпълнен с престъпност, множество групи от улични отрепки се прехранват с дребни престъпления. В една такава участват двамата неразделни приятели Брандън Хийт и Хари МакДауъл. Въпреки препятствията и несполуките, те са доволни от ежедневието си и свободата, която то им дава.
Ала идва ден, в който животът им се преобръща. За нищожно време, те губят всичко, което са имали, но същевременно получават шанс … Шанс, който не изпускат. Така започва кариерата им в „Миленион“ – най-силната мафиотска организация в района.
Хари и Брандън се издигат бързо, но с това растат и различията в техните мирогледи. И така, до момента, в който се случва нещо непоправимо…

 

Информация за превода
Превод: moirane

Редакция: Сайрон Кордин

Стайлинг/Тайпсет: Сайрон Кордин

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане: qnkov

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: AHQ
Отаку България

Gunslinger Girl

Madhouse
26 епизоди · TV Completed ガンスリンガー・ガール
7.44

Някога тези момичета имаха щастливо детство, любящи родители и светло бъдеще… Но всичко това изчезнало за един миг. Жестокия свят ги лишил не само от семействата им, но дори и от собствените им тела. Сега те са секретно оръжие на правителството, полу хора, програмирани да изтребват особено опасни престъпници и терористи. Модифицирани изкуствени тела, специализирани във владеенето на бойни изкуства и професионално боравене с всякакъв вид оръжие ги прави професионални машини за убиване. Въпреки опитните си наставници, момичетата постоянно рискуват животите си. В душите си те са обикновени момичета, които се влюбват и мечтаят, сприятеляват се и мразят… Вижте как се справят момичета, лишени от всичко в този живот, радостта от нищожното в живота, трагедията на хора чиито живот не им принадлежи вече.
 

Информация за превода
Превод: Chep92

Редакция: Chep92

Стайлинг/Тайпсет: Chep92

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: По руски субтитри
Отаку България

Shingetsutan Tsukihime

J.C.Staff
12 епизоди · TV Completed 真月譚 月姫
6.95

Главният герой Тоно Шики, преживява сериозен инцидент в детството си. Макар ранен сериозно, оцелява като по чудо. След инцидента е изпратен далеч от семейството си и поверен на грижите на далечни роднини. Но Шики крие една тайна. След произшествието той придобива способността да вижда линии около обектите. Толкова ясно, че острие прекарано през линиите на живота, лесно би могло да ги прекъсне. Притеснен от тази си способност, младия Шики получава чифт очила от дама, която среща {Шики я нарича “Учител”}, и които предотвратяват виденията му за “линиите на смъртта”. Благодарение на това Шики заживява нормален живот. Но един ден Шики получава писмо за смъртта на баща си и заповед от новата глава на семейството да се завърне. Историята започва със завръщането на гимназиста Шики в родния му дом, имението Тоно…
 

Информация за превода
Превод: Bakuramariks

Редакция: Maou-sama

Стайлинг/Тайпсет: Maou-sama

Тайминг/Корекции: qnkov и Maou-sama

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: a4e
Отаку България

Tokyo Godfathers

Madhouse
1 епизоди · Movie Completed 東京ゴッドファーザーズ
8.29

Сатоши Кон представя нетрадиционна, излязла от грубия живот „Коледна песен“…

В Токио, животът на трима бездомници се променя завинаги, след като намират бебе-момиченце в боклука, в навечерието на Коледа. С настъпването на Новата година тримата забравени от обществото скитници се събират, за да разрешат загадката на изоставеното дете и съдбата на неговите родители.

По пътя им се случват привидно несвързани събития, които ги принуждават да се изправят срещу призраците от собственото им минало, докато се научат да вървят към бъдещето заедно.

Те са трима скитници. Джин, алкохолизиран бивш колоездач. Хана, травестит. Миуки, избягала от къщи след побоя, нанесен от баща й. В коледната вечер Токио е затрупан със сняг и постоянните им разправии бързо заглъхват в пухкавия студ. А в бялата тишина, от близката кофа за боклук внезапно се прокрадва бебешки плач.

 

Информация за превода
Превод: O.DOGG

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1 Филм

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!