Есен 2006

Baldr Force Exe Resolution

Satelight
4 епизоди · OVA Completed バルドフォース エグゼ レソリューション
6.49

Всяка мрежа обхваща целият свят и развитието на информационните мрежи е стигнало апогея си. В тази епоха има два развити свята: “реалният” и “кабелният”, или виртуалният свят на мрежата.
Тору Сома е част от хакерска група, която свободно обикаля световната мрежа. Като последна задача, те нападат информационна база на военните. По време на атаката губят водача на групата Юя Нономура. Тору е арестуван. В замяна на свободата си, той трябва да работи в анти-хакерска организация.
Работейки с военните, Тору не спира да търси човека, убил Юя.

 

Информация за превода
Превод: DNgirl, IvCHoy – RyukoFanSubs

Редакция: IvCHoy – RyukoFanSubs

Стайлинг/Тайпсет: IvCHoy – RyukoFanSubs

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 4/4

Преведено по релийза на: Неизвестен

Code Geass

Sunrise
50 епизоди · TV Completed コードギアス 反逆のルルーシュ
8.73

“10-ти Август, 2010 година – новообразуваната Британска Империя обявява война на Япония. По време на битката, британската армия за пръв път използва бронирани човекоподобни роботи наречени “Найтмеър Фрейм”, поради което японските сили биват лесно победени. Япония става част от Британската Империя и губи свободата, правата, дори и името си. Арея 11 – е новото име на някогашната горда нация. Японските граждани са принудени да се борят за живота и правата си, докато Британската аристокрация се настанява удобно в рамките на техните заселени места.
Лулуш (един от Императорските принцове, изпратен в изгнание) – представяйки се за британски ученик, се намира в сърцето на продължаващият конфликт за островната държава. Чрез една случайна среща със загадъчното момиче на име СС, той получава силата на Geass (Силата на Царя). Сега надарен с абсолютна доминация над всеки човек, Лулуш има възможност да реализира мечтата си и да унищожи Британската Империя.”
 

Информация за превода
Превод: Mmaniac

Редакция: Mmaniac

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 50/50

Преведено по релийза на: GG, THORA

D.Gray-man

TMS Entertainment
116 епизоди · TV Completed ディー・グレイマン
8.02

Историята се върти около Allen Walker, който е член на The Black Order, тайна организация чиито членове се наричат екзорсисти. Главната цел на The Black Order е да спрат The Millennium Earl, злодей която цел е да ‘изчисти’ света като унищожи хората. Екзорсистите са специално избрани хора, които са дарени със способността да контролират и използват Innocence, свещена субстанция създадена преди векове с цел борбата с Earl. В края на големия потоп, 109 фрагмента Innocence са разпръснати из света. Когато даден фрагмент намери съвместим човек, фрагмента може да стане оръжие за този човек с което той да се бори срещу Earl. С развитието на историята са представени и други екзорсисти, като Yu Kanda, Lenalee Lee, Lavi, Miranda Lotto и Alystar Krory. Помагащи на екзорсистите са и група учени водени от Komui Lee, който е и началник на The Black Order и по-голям брат на Lenalee Lee. Учител на Allen е Cross Marian, един от 5те генерали екзорсисти от The Black Order, който изчезва мистериозно в началото на историята. Към страната на Earl е и рода Ноа, хора директни наследници на самият Ноа. Всеки един от този род има специална сила. Те се отличават с по-тъмна кожа и линия от кръстчета на челото си. Earl също използва и армия от демони, наречени Akuma. Те са създадени от душите на мъртви хора и могат да еволюират в по-горно ниво, където стават по-интелигентни, силни и садистични.

 

Информация за превода
Превод: KoP3Le7o & nightwarrior и alial66

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 116/116

Преведено по релийза на: Неизвестен

Death Note

Madhouse
37 епизоди · TV Completed デスノート
8.63

Ягами Лайт е ученик с големи преспективи, който е отегчен от всекидневния живот. Един ден oткрива Death Note – Тетрадка на Смъртта, написана от Шинигами – Бог на Смъртта. С тази тетрадка в ръка, Лайт решава да създаде перфектният свят. Свят без престъпление или престъпници. Но, когато престъпниците започват да умират един по един, властта праща легендарният детектив – Л – да разобличи убиеца.

 

Информация за превода
Превод: AnimeBGSub Team®

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 37/37

Преведено по релийза на: TR

G-9

Toei Animation
1 епизоди · OVA Completed G-九
5.78

В необитаем град се събужда малко момиче на име Агарерура, но спомените й за нея самата са мъгливи. Докато миналото започва да проблесва, нейната подсъзнателна битка с паразитна форма на живот започва.

 

Информация за превода
Превод: IceFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Неизвестен

Ghost Hunt

J.C.Staff
25 епизоди · TV Completed ゴーストハント
7.82

Май Танияма обича призрачни легенди и разкази за духове. Затова късно вечер се събира в училище с две свои приятелки да си разказват страшни истории. Така среща Казуя Шибуя, който се оказва професионален ловец на духове и се оказва неочаквано част от неговия екип. А случаите често са не само наистина страховити, но и реално опасни…

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 25/25

Преведено по релийза на: Exiled-Destiny

Gift: Eternal Rainbow

OLM
12 епизоди · TV Completed ギフト~ eternal rainbow
6.64

Тору Крайбрежния град Нарасаки е специален в много отношения. Коронясано с вечна дъга, селището е известно с магическата си способност, която сбъдва всяко желание, наречена “Подарък”. Когато две сърца са в пълен синхрон, Подаръкът ще го докаже по един вълшебен и прекрасен начин.

 

Информация за превода
Превод: RyukoFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12 еп. + 1/1 ОВА

Преведено по релийза на: Неизвестен

Ouran Koukou Host Club

Bones
26 епизоди · TV Completed 桜蘭高校ホスト部
8.18

Добре дошли в Академията Оуран! Училището известно с престижните си ученици, богатството си и Развлекателният клуб, който е много популярен сред момичетата.
Членовете му са момчета с много свободно време, богатство и красота.В третата музикална зала, която е седалището на Развлекатекният клуб винаги можете да намерите Тамаки, Каору, Кьоя, Мори, Хоней, Хикару и Такаши
Историята започва с появата на Харухи, която е спечелила стипендията на Академията Оуран давана веднъж годишно.Докато търси спокойно място за учене Харухи попада в Развлекатекният клуб. В опита си да избяга от там тя бута ваза на стойност 8 000 000 йени. Тъй като няма възможност да заплати вазата, Харухи е принудена да стане член на клуба, докато отплати дълга си. След попадането и на това странно място с нея се случват много весели и невероятни истории.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Akira&Deimion

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: E-D
Отаку България

Red Garden

Gonzo
22 епизоди · TV Completed レッド ガーデン
7.11

След смъртта на майка си десетгодишната Цубаса заживява на северния японски остров Хокайдо заедно с баща си, който мечтае да бъде пекар и чиракува при един свой приятел. Цубаса е твърде боязливо и стеснително дете и има проблеми да завърже приятелства в новото си училище. Една нощ тя става свидетел как НЛО се разбива недалеч от дома й. Водена от любопитство, тя стига на мястото, където се оказва, че причината за катастрофата на космическия кораб е чудовище, наречено Магуар. То се е излюпило от едно от превозваните на кораба яйца и е предизвикало падането му. Докато се опитва да избяга от Магуара, Цубаса влиза в допир с един Риберс – подвижен биоликвиден метален костюм, който извънземните използват в битки – и се слива с него, превръщайки се в същество със свръхсили…

 

Информация за превода
Превод и редакция: Ray-kun – Ryuko FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: E-D

Soukou no Strain

Studio Fantasia
13 епизоди · TV Completed 奏光のストレイン
7.07

По мотиви от романите на Франсис Ходжсън Бърнет “Малката принцеса” и “Тайната градина”.
“Сара… Само ти можеш да сториш това, което си решила.
Ако имаш това чувство, тогава съм сигурен, че няма нищо, което да не можеш да направиш”.
Това е заветът, който оставя на сестра си Ралф Уирек преди заминаването си на фронта като командир на специална мисия, която ще го изпрати на разстояние от 130 светлинни години. Тази операция се предвижда да бъде повратна точка във войната, водена от векове между двете части на човечеството – Съюзът и Дийг. Сара, 16-годишно момиче от Съюза, произхождащо от видно семейство, отива в Глабелския изследователски институт за космическа бронирана пехота, за да стане пилот на Стрейн – единственият начин, по който тя би могла отново да се срещне с брат си.
Един ден обаче, институтът внезапно е нападнат от Дийг. Изпълнена с желание за мъст след загубата на приятелите си, Сара се изправя срещу нашественика, но кой всъщност ще се окаже той?

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: RaX

Tokkou

AIC Spirits, Group TAC
13 епизоди · TV Completed TOKKÔ[特公]
6.57

Трагедия сполетява жилищен комплекс в Мачида. Огромна дупка се появява, от която мистериозни същества излизат и избиват почти всички, като неколцина остават живи. Вече пет години са изминали от трагедията, която остава неразгадана за местните хора и полицай. Шиндо Ранмару и неговата сестричка са едни от оцелелите, като загубват родителите си тогава. Шиндо става полицай, за да открие виновниците за смъртта на родиелите си, и не след дълго на новото си място, той се сблъсква с чудовища и спасиятеля си, жена, която често сънува. Влизайки по-навътре, той открива, че има и други оцелели от трагедията и не само това, всеки от тях притежава мистериозна сила, която трябва да пробуди и да се преодолее с това, по какъв начин да я използва, за зло или добро. Шиндо Ранмару избира да се присъедени към тези хора, наречени още TOKKO – ( в която основното оръжие е меч ), и да пробуди силата, която лежи в него, за да може да се противопостави на чудовищата и да открие истината зад убийството на родилите му и съответно с меч в ръка, да спаси света от гибел…

 

Информация за превода
Превод и редакция: Shimada_Kambei

Стайлинг/Тайпсет: qnkov

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: E-D
Отаку България

Yamato Nadeshiko Shichihenge

Nippon Animation
25 епизоди · TV Completed ヤマトナデシコ七変化♥
7.75

Една весела и забавна история за четири красиви момчета, които са нагърбени с не леката задача от своята хазяйка да превърнат племенницата й от грозното, мрачно и страшно момиче в истинска дама, с която да се гордее, в противен случай ще им утрои наема.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Deimion

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 25/25

Преведено по релийза на: E-D
Отаку България

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!