Есен 2007

Clannad

Kyoto Animation
22 епизоди · TV Completed CLANNAD
8.03

Tomoya Okazaki е ученик трета година в гимназията,който ненавижда живота си.Той,обаче,открива,че живота му ще се промени след като се запознава с Nagisa.Майката на Tomoya е умряла,когато той е бил малък,оставяйки го на грижите на баща си Naoyuki.След инцидента,бащата на Tomoya се отдава на алкохола и хазарта и доста често се биел със сина си.Един ден,Naoyuki,както се карал със сина си,блъснал Tomoya в стената,изкълчвайки неговото рамо.След този инцидент,баща му се държи приятно с Tomoya,но хладно,всякаш са непознати,а не роднини.Това наранява Tomoya повече,от предишните взаимоотношения с баща си,а неудобството му да се прибере вкъщи го кара постоянно да стои навън през нощта.Освен това,нараняването пречи на Tomoya да участва в баскетболния клуб,и го кара да се дистанцира от неговото училище и другите дейности.И така неговия неприятен живот започва.

Психиката на Tomoya се доразвива в сънищата си за един суров свят.В първите си сънища от този тип,той вижда свят,лишен от всякъкви хора освен едно момиче,което никога не бива показвано,но се говори за него.Всеки път когато сънува,той открива повече за този свят.По-късно,Tomoya открива,че момичето има способността да съединява боклуци за да създава нови неща,благодарение на която тя създава ново тяло за него.И така той се преражда в този свят и прекарва времето си,следвайки я.Tomoya осъзнава,че те са единствените “живи”.

За да си запълват времето,Tomoya и момичето създава още една кукла,използвайки още боклуци,но откриват,че тъй като няма душа,куклата не може да получи живот.След време идва зимата и момичето започва да замръзва до момента,в който не може да се движи повече.Досещайки се за далечния свят,от който е дошъл,Tomoya и предлага да построи кораб,за да могат да избягат от зимата и да заживеят щастлив живот.Обаче техния полет е обречен да претърпи трагедия.

 

Информация за превода
Превод: SugoiFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 22/22 епизода + 1/1 спешъл

Преведено по релийза на: Неизвестен

Goshuushou-sama Ninomiya-kun

AIC Spirits
12 епизоди · TV Completed ご愁傷さま二ノ宮くん
6.71

Историята се върти около Ниномия Шунго – ученик, който тренира бойни изкуства. Той живее в огромна къща с по-голямата си сестра Риуко, която постоянно ходи на опасни мисии. Един ден сестра му изпраща Тсукимура Маю и Микихиро, които са брат и сестра, да живеят с него, за да помогнат на Маю да преодолее страха си от мъже. Но за съжаление тази цел ще трябва да я постигнат, като Маю и Шунго живеят в една стая, да се къпят заедно и дори да спят заедно. И като че ли това не им е достатъчно, Ходжо Рейка, председателя на училищния съвет, е принудена да стане прислужница, понеже Риуко е записала видео, в което се опитва да съблазни Шунго.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Chep_92

Стайлинг/Тайпсет: Chep_92

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: По руски субтитри
Отаку България

Koharu Biyori

Daume
3 епизоди · OVA Completed こはるびより
6.64

Базирано на сейнен мангата от Мизуки Такехито, филмирана в Денгеки Мео.
В близкото бъдеще, във време, когато роботи са слуги на своите стопани, Мурасе Такая си поръчва робот слугиня от дистрибутор на роботи, “MaidWorks”. Изпълнена с ентусиазъм да извършва нормална домакинска работа като готвене, чистене и обслужване на своя господар, Юи пристига, но скоро разбира, че плановете на нейния господар са коренно различни… като да я преоблича според неговите желания и още.

 

Информация за превода
Превод и редакция: RyukoFanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 3/3

Преведено по релийза на: Неизвестен

Myself; Yourself

Doga Kobo
13 епизоди · TV Completed マイセルフ; ユアセルフ
7.23

Когато главният ни герой навършва 11, на рожденният му ден се събират всички девойчета, с които той си играе, но за съжаление това е последното им празненства за дълго време, тъй като той трябва да замине. 5 години по-късно. Нашия пич, вече на 16, се връща и му е трудно да разпознае приятелите си, след толкова време, доста неща са се променили и малките момиченца вече са… с 5 години по-големи момиченца. За своя злочест, той съвсем не разпознава бъдещото си гадже и изяжда шамарите. Сега тя му е сърдита и 13 епизода ще се доказва явно Kanon~like.

 

Информация за превода
Превод и редакция: RyuKo FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: INP

Skull Man

Bones
13 епизоди · TV Completed スカルマン SKULL MAN
6.64

Град Отомо – място, където свободата и справедливостта са непонятни думи. Град, в който конспирацията управлява през деня, а смъртта те наблюдава през нощта. Но в Отомо витае същество досущ като Жътваря. Хората го наричат Човекът скелет. Всички се страхуват от скелетовата му усмивка, която предвещава ужасяваща смърт и страдания. Дори чудовищата, които обитават подземния свят, подвиват опашка, когато го видят.
Журналистът Микогами Хаято се завръща в родния си град Отомо, за да разследва слуховете за мъж, който носи маска, която приличала на човешки череп и извършвал убийства. Не след дълго той открива, че всички жертви имат връзка с някаква фармацевтична компания и религиозна секта, но най-странното е, че се натъква на следи на същества, които са наполовина човеци, наполовина животни. Ужасени от тези разкрития Микогами и младата фотографка Кирико се залавят с нелеката задача да открият кой е Човекът скелет и каква е истината му самоличност.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Chep_92

Стайлинг/Тайпсет: Chep_92

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: По руски субтитри
Отаку България

Sky of Love [L-A]

1 епизоди · Live Action Completed 恋空
9.50

Мика е свенлива тийнейджърка, тъкмо започваща първата си година в гимназията. През лятото, тя започва да получава обаждания от таен обожател и постепенно е заинтригувана от него. Но когато най-после се срещат, не може да повярва, че чувствителното момче от телефонните разговори може да бъде Хиро – изрусеният хулиган с обицата от съседния клас…
 

Информация за превода
Превод: Fuu – Eastern Spirit

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Безгрупови английски субтитри 

Stranger: Mukou Hadan

Bones
1 епизоди · Movie Completed ストレンヂア -無皇刃譚-
8.32

Историята се развива през периода Сендоку. Един ронин (самурай без господар) на име Нанаши (което означава “безименен” ) спасява малко момче и кучето му Тобимару от изоставен храм. Катаро няма семейство, преследван е от мистериозна милиция от Китай и наема Нанаши за свой бодигард. Сред мъжете, които преследват Катаро, е и човек на име Раро – много добре обучен воин с руса коса и сини очи. Той се подчинява на старец на име Бякуран и е член на китайската милиция. За разлика от своите приятели в милицията, той не се подчинява на никой император, а просто иска да се бие със силни противници.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!