Есен 2008

Casshern Sins

Madhouse, Tatsunoko Production
24 епизоди · TV Completed キャシャーン SINS
7.53

Когато настава време в което човешката раса е контролирана от роботи, които те са създали, се появява неизвестно момиче на име Луна. Брайкинг Бос, тогавашният владетел заповядва на три робота Кашарн, Дио и Леда, да я убият. Тя бива убита от Кашарн, след което света бавно започва
да отива към своят край. След няколко стотици години, света е пред изчезване. Въпреки, че роботите би трябвало да съществуват вечно и те започват да измират, защото не могат да се поправят, ръждясват и т.н.. Света се превръща в опустошила земя. В същото време Кашарн се появява, който липсваше от както уби Луна. Той си е изгубил паметта и няма представа кой е. Обаче има хора които го нападат, крещейки името му.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Ginev

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: Shinsen-Subs

Hakushaku to Yousei

Artland
12 епизоди · TV Completed 伯爵と妖精
7.29

Историята се върти около 19-и век, Англия. В центъра се намира безгрижен „Фея Доктор“ на име Лидия, но живота ѝ се обръща на 180-градуса, когато среща красиво русо момче на име Едгар и неговия слуга. Той я наема като съветник в неговото търсене. Заедно трябва да преодолеят различни загадки, за да се сдобият с Благороден меч, който се предполагаше, че трябва да бъде предаден на Едгар от семейството му.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Deimion

Стайлинг/Тайпсет: qnkov

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке: qnkov

Кодиране/Вграждане: qnkov

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: m.3.3.w
Отаку България

Hells

Madhouse
1 епизоди · Movie Completed ヘルズ, (ヘルズエンジェルス)
6.97

Амагане Лин е обикновена гимназистка закъсняваща за поредния учебен ден, докато на пътя й не се изпречва черна котка, която бяга от двама хулигани, чиито намерения са да я убият с камъни, защото е черна. Лин се втурва безразсъдно да спаси котката и в същия момент бива блъсната от камион, събуждайки се на мрачно, тъмно и зловещо място – в Ада! Там тя трябва да се изправи срещу библейската вражда на двама братя, чиято омраза гори от зората на човечеството, намесва се дори Господ. Филм за библейска омраза, интересни персонажи, битки, чудовища и естествено любов! Странното преживяване на Лин ще ни запознае с директор Хелвис, Стилър, Кики и още много интересни персонажи.
 

Информация за превода
Превод: Chep92

Редакция: Chep92

Стайлинг/Тайпсет: Chep92

Тайминг/Корекции: Chep92

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: Iznjie Biznjie
Отаку България

Kurozuka

Madhouse
12 епизоди · TV Completed 黒塚
6.96

12-ти век. Младият Куро бяга през планините, преследван от своя брат. Там, дълбоко сред вековните гори той среща красива жена на име Куромитсу. Той се влюбва силно в нея, въпреки мрачната тайна, която я обгръща. Куромитсу е безсмъртна, а животът й, продължаващ хиляди години, ги отвежда на дълго и забулено в загадки пътешествие из бъдещето на Япония.
 

Информация за превода
Превод и редакция: moirane

Стайлинг/Тайпсет: GFotaku

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке: qnkov

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: SHS-YuS
Отаку България

Mouryou no Hako

Madhouse
13 епизоди · TV Completed 魍魎の匣
7.21

Историята проследява серия от ужасяващи убийства на млади девойки в годините малко след Втората световна война. Един частен детектив, нает от майка, чиято дъщеря също липсва, ще трябва да намери убиеца. Случайно или не, младият детектив се обръща за помощ към един странен продавач на стари книги, който малко по малко разкрива цялата истина.

 

Информация за превода
Превод: GFotaku&EasternSpirit

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 14/14

Преведено по релийза на: GrimRipper

One Outs

Madhouse
25 епизоди · TV Completed ワンナウツ
8.33

Историята започва, когато батера Хиромичи Кожима, звезда на Lycaons, заминава за южен японски остров, за да тренира и да си върне формата. Там той среща Тоа Токучи, питчер който хвърля с 134км/ч и е безспорният крал на хазартната форма на бейзбола на име “One Outs”. Под настояването на Кожима, Токучи подписва с Lyoans при необикновен контракт: той получава 5млн йени (около 46,000$) за всеки аут, който хвърли, но губи 50млн йени (около 460,000$) за всяка точка която даде.

 

Информация за превода
Превод: TerrorFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 25/25

Преведено по релийза на: Неизвестен

Saimin Jutsu The Animation 2nd

Studio Eromatick
2 епизоди · Hentai Completed 催眠術 THE ANIMATION 2nd
6.43

Сусуму е негативен и интровертен. Той просто живее празен живот, като винаги е бил укоряван от майка си и никога не се съпротивлява. Всичко това се промени в деня, в който среща определен човек, който току-що се премества в апартамента, в който живеят той и майка му, което щеше да доведе до драматична промяна в живота му… Той се научава да хипнотизира!
Сусуму ще използва новата си божествена техника върху майка си, но първо ще я използва върху съседите си: онази гореща, на пуканка майка и нейната сладка дъщеричка…
 

Информация за превода
Превод: Satanas

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Неизвестен 

Shikabane Hime

feel., Gainax
25 епизоди · TV Completed 屍姫 赫
7.20

Шикабане Химе: Макина Хошимура бива убита при неочаквани обстоятелства и сключила договор с будистки монах на име Кейсей, и така тя се превръща в “Принцесата на Труповете”. Тя има за цел да убие 108 трупа (зомбита), за да може да отиде в Рая

 

Информация за превода
Превод: SonGoku – SFS TeaM

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 25/25

Преведено по релийза на: Неизвестен

Skip Beat!

Hal Film Maker
25 епизоди · TV Completed スキップ・ビート!
8.17

Киоко като всяко момиче обича приказката за Пепеляшка, за младата девойка, която от едно обикновено упорито момиче се превръща в красива принцеса, а в края на приказката я очаква прекрасния принц, естествено – сватба и щастлив край.
Красивият принц в нейните очи е бившият й съученик – Фууа Шо, който се отправя към Токио с мечтата да стане известна попзвезда. Киоко отива в столицата с него. Докато Шо си пробива път в шоубизнеса, Киоко мие, чисти, готви и работи на две места, за да може да изплаща скъпия апартамент, в който живеят. Тя не се оплаква, защото се сеща за Пепеляшка и как тя е издържала. Но в един хубав ден внезапно разбира, че нейния красив принц вижда в нея единствено прислужница. Досадна прислужница. Тя разбира, че Шо я е довел само заради работата и нежността й, привързаността й към него са му напълно безразлични, дори абсурдни…
 

Информация за превода
Превод: luiz_zero и Inkaa

Редакция: Dina

Стайлинг/Тайпсет: qnkov

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: Desire
Отаку България

Switch

Actas
2 епизоди · OVA Completed スイッチ
6.97

Ето Кай е млад новобранец в отдела за наркотици на Токийската полиция. На пръв поглед невинен, неориентиран и хубавец, Кай успява да скрие своето мрачно и жестоко его. Неговият партньор, Хал Курубаяши, е много по-отракан и опитен, винаги хладнокръвен и с остър ум. Когато тези две противоположности се събират, се оказва, че те не само се опитват да изчистят улиците на Токио от опасен нов наркотик, а също така да спечелят надпреварата с местната и некомпетентна полиция. Сега на улиците се разпространява нов и опасен наркотик под името “Смешен Ангел”. Говори се, че известният актьор Ширай Куоя е силно пристрастен. Кай заработва като негов асистент, за да разбере от къде идва дрогата, преди да е съсипала живота и кариерата на Ширай.
 

Информация за превода
Превод: Shimada_Kambei

Редакция: GFotaku

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане: naru

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: RyRo
Отаку България

Wakfu

Flix Facilities
101 епизоди · TV Completed Wakfu
8.2

Светът на Дванайсетте е заплашен от болната амбиция на един човек. Казва се Ноксимилиан и прекарва десетки години в събиране на уакфу – първичната магия, есенцията на живота. Усещайки наближаващото бедствие, драконът Грогальорагран предприема необичаен ход. Той залага надеждите си на едно бебе и намира достоен човек, който да го отгледа.
Сега Юго е 12-годишен хлапак. След едно злополучно събитие, той научава, че трябва да намери истинското си семейство. Тръгвайки на поход, Юго събира интересни спътници: пернатото му другарче Аз, свидливия старец Руел, глуповатия рицар Тристьопан, опърничавата принцеса Амалия и нейната самомнителна придружителка Еванжелин. Предстоят им небивали приключения, които ще ги направят умели бойци и неразделими приятели.

 

Информация за превода
Превод: Сайрон Кордин

Редакция: Сайрон Кордин

Стайлинг/Тайпсет: Сайрон Кордин

Тайминг/Корекции: Сайрон Кордин

Караоке: Сайрон Кордин

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 101/101

Преведено по релийза на: Bernd Lauret

Yozakura Quartet

Nomad
12 епизоди · TV Completed 夜桜四重奏 ~ヨザクラカルテット~
6.85

Действието се развива в град Сакурашин – място, където демони и хора живеят заедно. За местната полиция е непосилна задача да запази мира и спокойствието в градчето, затова е създадено „Бюро за помощ на нуждаещите се”, в което участие вземат: кметицата на града и потомка на дракон – Химе, Ао – момиче с котешки уши и телепатични способности, Котоха – момиче, притежаващо магически способности и Акина – наследник на могъщия род Хиизуми, чиято дарба е да праща злите демони обратно в техния свят. Първоначално всичко върви добре, докато не се появява Енджин – могъщ демон, който някога е бил изпратен в изгнание от клан Хиизуми, чиято нова цел е да си отмъсти, като накара всяка една от Нанагоите да разцъфне… Какъв е мотивът на Еджин за отмъщение и какви са тези Нанагои? Гледайте и ще разберете!

 

Информация за превода
Превод: Satsugai Fan Subs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: gg

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!