Есен 2011

C3: Cube x Cursed x Curious

Silver Link.
12 епизоди · TV Completed シーキューブ
6.61

Историята започва, когато гимназиален ученик, на име Ячи Харуаки, получава мистериозен черен куб от баща си. Същата нощ, Харуаки се събужда от подозрителен шум, идващ от кухнята и намира голо момиче, крадящо оризови бисквити. Това момиче, Фиър, е човешката форма на прокълнатият куб – както и инструмент за изтезания. Използвайки своите специални способности, Фиър се бие заедно с Харуаки, за да победят другите прокълнати инструменти и техните собственици.

 

Информация за превода
Превод и редакция: CNL

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12 еп. и 1/1 ОВА

Преведено по релийза на: Неизвестен

Hotarubi no Mori e

Brain's Base
1 епизоди · Movie Completed 蛍火の杜へ
8.40

Базирано по мангата на Юки Мидорикава. Историята започва с малко момиче на име Хотару, която е на гости на своя чичо през лятото. Един ден тя се загубва в близката гората. Хората в селото казват, че тази гора е омагьосана и в нея живеят духове. В това време се появява Гин, който е йокай и носи маска на лисица. Двамата се запознават и Гин помага на Хотару да намери обратния път към къщи. На сбогуване й каза да не се връща повече в гората, защото тя е опасна за хората и е пълна с духове и привидения. Но още на другия ден Хотару се завръща. Двамата с Гин стават приятели и прекарват цялото лято заедно. Но Хотару не трябва да докосва Гин, защото ако го направи….той ще изчезне!

 

Информация за превода
Превод: mike28 и Taumaster

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Неизвестен

Hunter x Hunter (2011)

Madhouse
148 епизоди · TV Completed HUNTER×HUNTER(ハンター×ハンター)
9.05

Римейк на популярното аниме Hunter x Hunter, създадено по мангата на Йошихиро Тогаши – автор на Yu Yu Hakusho и Level E.

В света живеят хора, които се различават както по външния си вид, така и по своята професия. Някои избират да станат лекари, други архитекти, трети учители… Но мечтата на много от тях е да бъдат ловци. Ловецът е професия, изпълнена с много привилегии. Хората от този бранш могат да отидат на места, на които другите не могат, сдобиват се със слава и пари. За да станеш такъв обаче, е нужно да вземеш Ловния изпит и да получиш “Лиценз за ловец”. Както има добри Ловци, така има и лоши, чиито имена са записани в Черния списък…

Гон Фрийкс е хлапе, което живее на остров Кит заедно със своите баба и леля. Още в ранна детска възраст е загубил родители си, но това не го кара нито да се чувства самотен, нито тъжен… Гон е дете, коренно отличаващо се от своите връстници. Той обича гората, в която живее, и не се страхува от дивите същества, намерили дом в нея. Един ден обаче се случва непредвидимото. Гон е нападнат от “мечко-лисица”, но бива спасен от Кайт – Ловец, чиято цел е да открие своя учител. Оказва се, че неговият ментор е именно Джин Фрийкс – бащата на Гон. След дълъг разговор с Кайт Гон разбира, че баща му е един от най-великите ловци на света и че все още е жив. В тази нощ протагонистът решава да се яви на Изпита за ловец и да го вземе. Тръгвайки по пътя си, водещ към неговата цел в живота, той се запознава с Курапика – по-голямо момче от него, чиято цел е да унищожи “Паяците” – жадни за кръв убийци, които някога са избили клана му, наречен Курта. Леорио – юноша, който мечтае да стане доктор, и Киллуа – син на семейство Золдик, което се занимава с поръчкови убийства от векове. Хлапетата се запознават на Изпита за ловец и бързо стават приятели. На по-късен етап те разбират, че Изпитът е едва първата крачка от техния живот. Заедно откриват, че навътре в този необятен свят съществуват много по-силни ловци – с ужасяващи цели и с имена, записани в Черния списък. Стремейки се да победят част от тях, хлапетата трябва да отворят нова страница от книгата и да се насочат към търсене на сили, за които дори не са подозирали…

 

Информация за превода
Превод и редакция: SFS

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 148/148 епизода и 2/2 Филма

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Maji de Watashi ni Koi Shinasai!

Lerche
12 епизоди · TV Completed 真剣で私に恋しなさい!
6.68

Второкурсникът Наое Ямато и неговите ценни другари са представени тук, в Академия Кауаками. Група от четири момчета и три момичета са били заедно през техните дълги и кратки ранни години.
Но сега към тях ще се присъединят два нови члена и нещата ще са по-весели, отколкото преди. Особено е да видиш как всички момичета са превъзходни бойци, за които кръвта и насилието са ежедневно явление.
 

Информация за превода
Превод: TerrorFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: Неизвестен

Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers

Manglobe
12 епизоди · TV Completed ましろ色シンフォニー -The color of lovers-
7.05

Традиционната частна академия за момичета “Юкихиме”, обмисля възможността да започне да приема и двата пола занапред. Така сключва споразумение със съседно училище да приеме някои от техните ученици като експеримент, за да види реакцията на тази адаптация. Урю Шинго е един от многото студенти, прехвърлени за десетмесечна експериментална фаза. Но дали няма да се сблъскат и със съпротива на този експеримент?
 

Информация за превода
Превод: Eastern Spirit

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: Неизвестен

Mirai Nikki

Asread
26 епизоди · TV Completed 未来日記
7.59

Психологичният трилър, базиран на мангата на Сакае Есуно, се разказва за момче на име Юки – самотник, който не се разбира много добре с хората. Той предпочита да си води дневник на мобилния си телефон и да говори с въображаемия си приятел Деус екс махина – Богът на пространството и времето. Обаче скоро Юки научава, че Деус е повече от един плод на въображението му, когато го вкарва в кралска ожесточена битка с още единадесет души. На участниците са им дадени специални дневници, предсказващи бъдещето, като всеки дневник притежава уникални свойства, даващи както предимства, така и недостатъци. В следващите 90 дни конкурентите трябва да оцелеят, докато остане само един. А победителят ще стане новият Бог на пространството и времето.

 

Информация за превода
Превод: KoP3Le7o – IceFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26 сериал + 1/1 ОВА

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!