Есен 2016

Bloodivores

Creators in Pack, Namu Animation
12 епизоди · TV Completed BLOODIVORES
5.54

Преди 60 години странен случай на безсъние връхлита върху населението, като ги принуждава да остават будни в продължение на повече от седмица. Жертвите са напълно лишени от сън и повечето полудяват, За да се излекуват от тази болест се създава лекарство, но то има страничен ефект и превръща болните във вампири (кръвожадни). Човечеството се обръща срещу този нов вид и триумфира, но някои от кръвожадните успяват да оцелеят. И сега роден от човек и кръвожаден, главният герой, Ми Лю, “Детето на надеждата” трябва да помири двата вида.

 

Информация за превода
Превод: animespro

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Drifters

Hoods Drifters Studio
12 епизоди · TV Completed DRIFTERS
7.97

Oт автора на “Hellsing”
Шимадзу Тойохиса е легендарен самурай от епохата Сенгоку, участвал във великата битка при Секигахара. Успява смъртоносно да рани вражеския пълководец Ии Наомаса, но самият той също се оказва тежко ранен. Тежко ранен и с изтичаща кръв Тойохиса се опитва да избяга от бойното поле, ала в един момент се оказва в дълъг коридор от врати, а в средата го очаква очилат мъж зад бюро. Очилатият мъж се казва Мурасаки и изпраща Тойохиса в най-близката врата, като го запраща в изцяло нов свят, изпълнен с легендарни японски воини, дракони, елфи, джуджета и дори хобити. Сега Тойохиса трябва да стане част от група, позната като Скиталците.

 

Информация за превода
Превод: Chep92

Редакция: KoP3Le7o

Стайлинг/Тайпсет: Chep92

Тайминг/Корекции: KoP3Le7o

Караоке:

Кодиране/Вграждане: v3nk0y

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: По руски субтитри
Отаку България

Eiga Koe no Katachi

Kyoto Animation
1 епизоди · Movie Completed 聲の形
9.01

Глухата Шооко Нишимия постъпва в нов клас. Недъгът й я принуждава да изисква много внимание и помощ от съучениците си. За съжаление, това поведение предизвиква все повече досада и ненавист, най-вече у съседът й по чин Шооя Ишида. Той започва да я тормози, открито окуражаван от останалите ученици. Ала в последствие, всичко сторено се обръща срещу него. Сега, пет години по-късно, Шооя има шанс да поправи грешките от миналото. Ще може ли Шооко да съзре неговия глас, както и той – нейния?

 

Информация за превода
Превод и редакция: lolita

Стайлинг/Тайпсет: Сайрон Кордин

Тайминг/Корекции: Сайрон Кордин

Караоке: Сайрон Кордин

Кодиране/Вграждане: qnkov

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: 35mm
Отаку България

Gantz: O

Digital Frontier
1 епизоди · Movie Completed GANTZ:O
7.47

Мислели сте живота си за кофти? Понякога смъртта е по-лоша. Там няма спасение, покой, нито бог, който да ви подеме. Почакайте, бог? Може би говорите за голямата черна топка в стаята при вас. Вече сте въвлечени в игра, в която сте принудени да се биете за живота си със зелени извънземни и роботи чудовища! Филмът е адаптация на арката “Осака” от мангата на Хироя Оку.Филмът е адаптация на арката “Осака” от мангата на Хироя Оку.

 

Информация за превода
Превод и редакция: KoP3Le7o-sempai

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: UrbanTbc
Отаку България

Mahou Shoujo Ikusei Keikaku

Lerche
12 епизоди · TV Completed 魔法少女育成計画
7.01

Популярната социална игра „Проект за отглеждане на магическо момиче” има способността да дава на своите играчи шанс 1 към 10 000 да се превърнат в истински магически момичета. Всяко от тях притежава уникални умения и печели магически бонбони, като защитава хората и върши добри дела. Но в един момент администраторите на играта решават, че шестнадесет магически момичета в даден град са прекалено много, и обявяват, че ще намалят броя им наполовина, като всяка седмица момичето с най-малко магически бонбони ще губи силите си. Докато правилата на играта стават все по-изопачени, момичетата се оказват въвлечени в битка на живот и смърт помежду си.

 

Информация за превода
Превод: Ray-Kun – RyuKo FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: Horrible Subs

Your Lie in April [L-A]

1 епизоди · Live Action Completed 四月は君の嘘
9.50

Косей Арима (Кенто Ямазаки) печели голям брой конкурси за свирене на пиано под зоркият поглед на майка си. Известен е като човека-метроном по това време. След смъртта на майка му, Косей не може да чуе звуците на пианото си. Тогава той се запознава с Каори Миазоно (Сузу Хиросе) покрай приятелката си от детство Тсубаки Сауабе (Ана Иши). Каори свири на цигулка и има свободен дух и откакто я среща Косей е способен да се изправи пред пианото си отново. Каори обаче пази тайна…
 

Информация за превода
Превод: МАРТИНА НЕДЕЛЧЕВА

Редакция: НАДЕЖДА ИВАНОВА

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Безгрупови английски субтитри 

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!