Зима 1987

Genji Monogatari

Group TAC
1 епизоди · Movie Completed 源氏物語
6.53

Това е анимационната версия на издадения преди повече от 1000 години роман на Мурасаки Шикибу. Генджи, вторият син на императора, е гордостта и славата на благородническото общество в Киото, заради своята изключителна красота, чар и артистичност. Но въпреки това той не може да спре да преследва единствения недостижим обект на своето желание: красивата и млада съпруга на баща си, Императрица Фуджитсубо. Следвайки трагичните последствия на своята обсебваща страст, Генджи се хвърля от една любовна афера в друга, винаги търсещ във всяка жена лицето на своята любима и смисъл на самотния си живот.
 

Информация за превода
Превод: moirane

Редакция: PandaHero

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: AMF-Rakuen
Отаку България

Metal Skin Panic MADOX-01

AIC, Artmic
1 епизоди · OVA Completed メタルスキンパニックMADOX-01
5.91

В първия си тест на бойния костюм MADOX-01, жената ас пилот – Ел Кусамото смазва атакуваща танкова сила, унижавайки лейтенант Килгор – най-гордият танкист в Япония. Килгор се зарича, че ще си отмъсти и този шанс буквално идва, когато MADOX пада от камион насред Токио.

Междувременно изпадналия MADOX изхвърча от моста върху друг камион, озовавайки се в притежанието на студента Коджи Суджимото. Заинтригуван от MADOX, Коджи, без да иска и без да прочете инструкциите, се заключва в костюма и започва да обикаля центъра на Токио.

 

Информация за превода
Превод: Chep_92

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане: qnkov

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!