Зима 2006

Ergo Proxy

Manglobe
23 епизоди · TV Completed エルゴプラクシー
7.93

В свят,където хората и роботите живеят заедно, там съществува куполообразен град наречен “Ромудо”. Под пълен управленчески контрол, това е рай,който няма нужда от чувства. Но тази утопия скоро е разрушена от серия от мистични убийства. Рил Майер, инспекторка от “Борда за информация на гражданите”, е наета да разреши случая с убийствата. Колкото по надълбоко прониква в проучванията, тя скоро е замесена в мистерията със “Събуждането”, което ще промени нейния живот и този на жителите на Ромудо… завинаги.
 

Информация за превода
Превод: RyuKo FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 23/23

Преведено по релийза на: Shinsen-Subs

Hellsing Ultimate

Graphinica, Madhouse, Satelight
10 епизоди · OVA Completed HELLSING OVA
Хелсинг

Вампирите съществуват. Дълг е на Хелсинг, секретна организация спонсорирана от Британското правителство, да скрие този плашещ факт и да защити нищо не подозиращите хора. Навред с личната си армия, Хелсинг притежава и тайни оръжия. Алукард, невероятно силен вампир, е под контрола на Хелсинг от години. Не е ясно дали му е приятно да бъде слуга на семейство Хелсинг, но определено се наслаждава на работата си, да изтребва вампири. Серас е млада полицайка, току що превърнала се във вампир. Въпреки нежеланието й да приеме новата си всъщност, тя е ценен член от Организация Хелсинг. Интегра Хелсинг, настоящият водач, е напълно способна да изпълнява дълга си, но напоследък действията на вампирите нарастват. За нещастие причината е по-обезпокоителна от всичко, което би могла да си представи. Група, смятана за унищожена преди 50 години планира да вкара Англия и може би цялата Земя във война.
 

Информация за превода
Превод: SomeBodY

Редакция: Chep_92

Стайлинг/Тайпсет: qnkov

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке: SomeBodY

Кодиране/Вграждане: qnkov

Преведени епизоди: 10/10 ОВИ и 03/03 Спешъла

Преведено по релийза на: CBM
Отаку България

Kininaru Roommate

Milky Animation Label
2 епизоди · Hentai Completed 気になるルームメイト
6.58

Главният герой, Сугуру, бе погълнат в дълбините на отчаяние; той беше изхвърлен от любимата си и не успя да се яви на входен изпит. Той се премести в нов апартамент, за да учи за другия приемен изпит през следващата година. Но обаче откри, че новата му стая е над еротичен нощен клуб. Когато влезе в стаята, имаше момиче, което тъкмо се преобличаше…
 

Информация за превода
Превод: TerrorFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Неизвестен 

Nana 2 [L-A]

1 епизоди · Live Action Completed
9.00

Хачи е бремена с нейното първо дете. Това е голям удар за Нана, когато се оказва, че детето не е на нейния приятел Нобу, а на басиста Такуми от TRAPNEST’s. Двете момичета се борят в живота и се опитват да попречат на тяхното приятелство да се разпадне.
 

Информация за превода
Превод и редакция: Fuu и joroor (Eastern Spirit)

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Безгрупови английски субтитри 

КЪМ МАНГА САЙТА